Saját ingatlanom már van.
A párkapcsolat nem tud érdekelni.
Kormányváltás sem érdekel mert nem Orbánisztánban lakom.
Gta 5-tel sem játszottam, tehát a 6 sem érdekel.
A munkában való előrejutást viszont várom.

Rendszerváltás és elszámoltatás.
Tudom, bilibe lóg a kezem :) De reménykedni ér!

"Mit vársz a legjobban 2026-tól?"
Saját ingatlan? Jó lenne, de ez a lehetetlen kategória számomra. Maradjunk a realitások talaján. Az élet nem egy Disneyland.
Új párkapcsolat? Jó lenne, de nem bármiáron, és nem akárkivel. Tehát jó lenne egy igaz szerelem, ha nem döglök bele, ha nem fog összejönni. Inkább egyedül, mint egy bántalmazó barommal együtt.
Kormányváltás? Számomra nem kardinális kérdés. Követem a politikát, és nyilván a politikusoknak van felelőssége. De elsősorban a magyar társadalommal van baj. Amíg ilyen politikusokat választunk, és nem kelünk fel ellenük, eddig megérdemeljük a sorsunkat. Itt a magyar néplélekkel van a baj elsősorban, jöhet itt bármilyen párt, politikus, alapvető változás úgyse lesz.
Munkában való előrejutás? A mai világban örüljön, ha az ember egyáltalán munkát talál, ott megmarad, és nem rúgják ki. De amúgysem vagyok karrierista, törtető típus. Legyen munkám normális bérezéssel.
GTA6? Az 5-tel sem játszottam, ezzel együtt szívesen kipróbálnám, ha lenne hozzá technikai felszerelésem, és haverok, akikkel tudnék játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!