Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vársz a legjobban 2026-tól?

Mit vársz a legjobban 2026-tól?

Figyelt kérdés

júl. 6. 10:37
A kérdező szavazást indított:
Saját ingatlan
Új párkapcsolat
Kormányváltás
Munkában való előrébb jutás
Gta VI megjelenése
Egyéb (kommentben leírom)
33 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Saját ingatlan, lehetőleg Pesten, legalább 50 millió forint a számlámra, barátok, valami jó meló, utazgatni.
júl. 6. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

Saját ingatlanom már van.

A párkapcsolat nem tud érdekelni.

Kormányváltás sem érdekel mert nem Orbánisztánban lakom.

Gta 5-tel sem játszottam, tehát a 6 sem érdekel.

A munkában való előrejutást viszont várom.

júl. 6. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Rendszerváltás és elszámoltatás.

Tudom, bilibe lóg a kezem :) De reménykedni ér!

júl. 6. 10:57
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
A halált
júl. 6. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
2 éves a házam, 1 éves a kocsim, így a drága dolgok megvannak. Ettől függetlenül sok fizetés emelést, 15% ot szeretnék
júl. 6. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Kormányváltás és GTA6
júl. 6. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez az évünk eddig nem a pihenésről szól, szólt, hanem a minden téren pörgésről (lakásfelújítás, rengeteg munka, új projektek) így remélem 2026 ebből a szempontból sokkal nyugisabb és kiegyensúlyozottabb lesz.
júl. 6. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mint ettől az évtől. Újabb tapasztalatokat, nyugalmat.
júl. 6. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

"Mit vársz a legjobban 2026-tól?"

Saját ingatlan? Jó lenne, de ez a lehetetlen kategória számomra. Maradjunk a realitások talaján. Az élet nem egy Disneyland.

Új párkapcsolat? Jó lenne, de nem bármiáron, és nem akárkivel. Tehát jó lenne egy igaz szerelem, ha nem döglök bele, ha nem fog összejönni. Inkább egyedül, mint egy bántalmazó barommal együtt.

Kormányváltás? Számomra nem kardinális kérdés. Követem a politikát, és nyilván a politikusoknak van felelőssége. De elsősorban a magyar társadalommal van baj. Amíg ilyen politikusokat választunk, és nem kelünk fel ellenük, eddig megérdemeljük a sorsunkat. Itt a magyar néplélekkel van a baj elsősorban, jöhet itt bármilyen párt, politikus, alapvető változás úgyse lesz.

Munkában való előrejutás? A mai világban örüljön, ha az ember egyáltalán munkát talál, ott megmarad, és nem rúgják ki. De amúgysem vagyok karrierista, törtető típus. Legyen munkám normális bérezéssel.

GTA6? Az 5-tel sem játszottam, ezzel együtt szívesen kipróbálnám, ha lenne hozzá technikai felszerelésem, és haverok, akikkel tudnék játszani.

júl. 6. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Jogsit megszerezzem
júl. 6. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!