Ha csak TGE-Crafter-Sprinter kinézetű/méretű autót tud magának megengedni egy férfi (és nem is kell neki más, valóban kizárólag csak erre van szüksége) az kellemetlen érzéseket kelt bennetek nőkben? Ha ilyesmivel jelenik meg előttetek? (Befej. lent!)
Ha csupán ilyesmivel jelenik meg előttetek? (Talán kínosnak nem az egy furgon, bár a mai valamivel fel_kell_vágni világban...)
Drága svájci karórái sincsenek, sem ékszereket nem hord. Valóban ennek a férfinak ilyesmire egyáltalán nincs szüksége. Szóval ez a hozzáállás szembemegy a mai "fel kell vágni valamivel" szemlélettel. (Tisztelet a kivételeknek.) Ezért e kérdés.

válasza:Ha élőben is ilyen a stílusod, mint itt a neten, akkor a furgonod a legkisebb probléma veled...
Egyébként van egy javaslatom: ne a kocsidnak keress barátnőt, hanem magadnak, sokkal egyszerúbb lesz az élet.
Már csak ez hiányzott nekem, hogy egyetlen hozzászólásból ítéljen meg egy teljesen vadidegen névtelen arctalan egyén...
Persze itt a gyk-n tudjuk jól, hogy jóra véletlenül se számítson az ember, és kivétel nélkül mindig a másikkal van a baj - miért is lenne gond a sértegetővel ugye...
Na, ne fogd vissza magad, kérlek oszd meg velem, vajon mi az az "égbekiáltóan nagy" probléma a hozzászólásommal? :))
Kapcsolódó kérdések:
1 hete adták fel a csomagom 11:30-kor,azóta várom,nyomkövetés nem müködik az oldalon,a telefonos ügyfélszolgálaton sem tudják hol van mert a rendszer nem látja merre jár,de a gépbe benne vagyok,az adataim látják.
Akik a pick pack pontra visznek csomagokat.Múlt héten hétfőn adták fel nekem a csomagomat,de még nem kaptam meg.A rendszerük is tiszta hulladék,csomagszámot beütve,azt irja ki hogy még nem adták át nekik a csomagot,hol ott kaptam nyugtát is rólla hogy feladták.
Nagy összegű csomagot vártam, kaptam értesítő mailt, hogy 3 órás intervallumban jön a futár. Megoldottam, hogy legyen otthon valaki, erre a kézbesítési idő vége előtt jön a mail, hogy sikertelen kézbesítés. Hívtam a futárt, kétszer kicsengett, de kinyomott, utána már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!