Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan hogy ismerösötö...

Volt már olyan hogy ismerösötök,rokonotok váratlan tragikus körülmények közt hunyt el?

Figyelt kérdés
mi történt?
2025. júl. 27. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkosság miatt igen.
2025. júl. 27. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt.Több is. Önként távoztak az életből.
2025. júl. 27. 13:07
 3/8 Metionin ***** válasza:
100%
Unokatesóm 43 évesen halálra itta magát. Nagyon sok az alkoholista a családfán de ennek ellenére meglepően sokáig éltek/idősek. Ő volt az egyetlen, aki hirtelen és viszonylag fiatalon halt meg.
2025. júl. 27. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 öngyilkosság, 1 anyai ágon, 1 apai ágon.
2025. júl. 27. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tóba fulladt egy volt osztálytársam. Nem tudni, hogy öngyilkosság vagy baleset volt.
2025. júl. 27. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy rokonom volt felesége és az uj kanija megölte az egyik gyereket.Hetekig dugdostak majd kirakták egy forgalmasabb helyre, hogy ott lett öngyilkos.Ott többször is keresték, és amúgy is észre vették volna,ha eredetileg is ott lett volna.A rendőr nagynéni/anya testvére/mindent elintézett.Azóta élik világukat, mintha mi sem történt volna.Remélem mihamarabb megdöglik az összes.
2025. júl. 27. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Szomszéddal tervezték programot a szüleim (apám legjobb barátja volt a szomszéd, nagyon közel állt egymáshoz a két család), de reggel arra panaszkodott, hogy valami fura érzés van a mellkasában. Ő sem vette nagyon komolyan, inkább a szüleim erőltették, hogy menjenek be a kórházba, biztos, ami biztos. Még otthon laktam, 16 voltam és életem első nyári munkahelyén dolgoztam, és apa mondta is, hogy menjek be nyugodtan dolgozni, de majd a szünetben hívjam fel, de úgyse lesz semmi baj. Felhívtam az ebédszünetben, nem vette fel. Arra értem haza, hogy a felesége zokog a konyhánkban, anya próbálja vigasztalni, apám meg szőrén-szálán eltűnt. Szóval ez az 52 éves férfi fura érzésként írta le reggel 9-kor azt, hogy megrepedt az aortája. Olyan 12 körül még derűsen várakozott az ügyeleten, majd hirtelen ez átváltott nála halálfélelembe, és abba, hogy nem kap levegőt. Akkor azonnal behívták és mentőhelikopter vitte el Miskolcra, de így is késő volt. Délután 2 előtt nem sokkal halt meg, reggel 9-kor még a jövő heti programot tervezgette. Apám másnap hajnalban került elő, és pár nappal később annyit mondott, hogy ő soha többet nem akar ilyen közeli barátot, mert ezt még egyszer nem tudná elviselni.

Öcsémnek volt egy osztálytársa, akit leukémiás diagnosztizáltak augusztusban, és decemberben elhunyt. Szerintem ez elég hirtelen és tragikus, tekintettel arra, hogy egy 11 éves srác volt.

Nekem egy osztálytársnőm lépett ki a vonat elé 16 évesen.

2025. júl. 28. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#6-ról jutott eszembe a szomszéd település true crime sztorija: együtt élő 30-40 közötti pár iszogatott otthon, mindketten blackoutra itták magukat. Reggel csak a férfi ébredt fel, alig emlékezett valamire, de arra igen, hogy ő este veszekedett a párjával, azt hitte, hogy ő ölte meg, bepánikolt, szőnyegre csavarta a holttestét, amit az ányneműtartóba tett, majd kér napig kitartóan ivott a kocsmában, mire kibökte valakinek, hogy szerinte részegen megölhette a párját. Rendőröket kihívták, kimerült később, hogy a nő a saját hányásába fulladt meg, palit elítélték, amiért nem hívott azonnal segítséget, de csak fefüggesztettre.
2025. júl. 28. 22:50

További kérdések:

Ti előre engeditek a nőket?

Mármint most legyen ez a buszon vagy egy ajtón vagy így bárhol? Én általában igen, például ha anyámal megyek valahova ö kivan ettöl hogy mindenkit előre engedek. Ami amúgy jogos de én ilyen vagyok.

A munkahelyen milyen íratlan szabályok vannak, amiket érdemes betartani?

Már hogyha az ember nem akar kellemetlenséget magának.

A templomba illő viselettel miért a nőket kritizálják folyton?

Amikor a legtöbb férfi, főleg nyáron, horgászathoz vagy disznóvágáshoz öltözve vesz részt a misén.

Annyira alkesz lettem,hogy már csak akkor vagyok boldog ha piálok. Ez minden alkesznál így van ?

Rengeteget iszok . Bort a legtöbbször. Ha nincs akkor csak fekszem és semmihez nincs kedvem. Depresszios vagyok ha nincs. Ez minden alkesznál így van vagy csak nálam ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!