Az, hogy valaki szimpatikus vagy nem, az gyakorlatilag már az első pillanatokban eldől, vagy inkább más körülmények is befolyásolják és csak később szokott eldőlni?

válasza:

válasza:

válasza:Első látásra eldől.
Az, hogy ez tartós lesz e az már több időt elvesz. Ahhoz kicsit meg kell ismerni az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Most vagyok túl a 10. óràn (5 alkalom) ès bevallom kissè el vagyok keseredve, mivel azt mondta az oktatóm, hogy 5 óra utàn mehetünk a vàrosba...Ezzel szemben ilyen messzi helyekre visz ki, AHOVA Ő VEZET és az fèl óra oda fèl vissza, szóval màr 1 óra odavan. Plussz mèg...
Megnéztem egy sorozatot, aminek az volt a címe: The Baker and the Beauty. 9 részes az első évada. 1 hét alatt 5x néztem újra. A második évada nem tudom, mikor jön ki, de már nagyon várom. Már bánom, hogy elkezdtem nézni, mert alig bírom kivárni, hogy kijöjjön az újabb...
Angol nyelvvizsgát es biosz emelt érettségit készülök letenni, a magyar nyelv és irodalom középszintű érettségim 3as.. Így van esélyem bekerülni jövőre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!