Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki olyan dolgot tudna...

Ha valaki olyan dolgot tudna mondani róllatok amit senki más nem tudott eddig,akkor meglepödnétek?

Figyelt kérdés
Vagy ezt teljesen természetesnek tartanátok?
2025. aug. 28. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem lepődök meg.
2025. aug. 28. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem meglepne, hanem inkabb zavarna irritálna, mint ahogy az AI meg a google is kúszik bele mindenféle magánügyembe is.
2025. aug. 28. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Borzasztó a helyesírásod, kérdező. Szívesen.
2025. aug. 28. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:

3-mas

trollok kiméljenek

2025. aug. 28. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem trollkodok, jóindulatúan figyelmeztettelek, hogy figyelj oda. Meg kéne köszönni.
2025. aug. 28. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Ezt hívják pszichológusnak 😂 Amúgy nem érdekelne. Titkaim nincsenek, rosszat nem csináltam. Szóval poker arc.
2025. aug. 28. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, mi az a dolog. Mert van olyan dolog, amiről simán tudhat, ha jó megfigyelőkészsége van, vagy én szóltam el valamit vmi apróságról, amit nem sok embernek mondok el... meg van olyan dolog is, amiről annyira nem kellene tudni másoknak, hogy elkezdenék gyanakodni azon, hogy személyes, bizalmas infókhoz van valahonnan jogtalan hozzáférése vagy kutakodik a cuccaim között (pl. bankkártya-szám, TAJ-szám, orvosi leletekről származó infók / kórtörténet).
2025. aug. 28. 15:01
 8/9 Metionin ***** válasza:
62%
Attól függ, hogy honnan tudja. Nem mindegy, hogy anyámtól hallott valami régi sztorit gyerekkoromból amire én nem emlékszem vagy feltörte a banki adataimat.
2025. aug. 28. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Valójában az a kérdés, hogy van-e olyan dolog, amit egyetlen ember tud rólam? Persze, hogy van. MIndenkinek van
2025. aug. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Mi magyarok miért szeretjük saját magunkról azt mondani, hogy mi milyen borzasztó, negatív, panaszkodós, rosszindulatú nép vagyunk? Kik találták ki...

Szerintem ez a hozzáállás az igazán mérgező, nem az, hogy vannak kevésbé kedves emberek is. Én általában mindig mosolyogva megyek ügyintézni, kérdezni, vásárolni bárkihez, és a többség kedves, vagy legalábbis nem bunkó. Lehet, hogy külföldön jobban jellemző a...

Tudnátok mondani élhető magyar városokat?

Munka, megélhetés, szórakozás, ismerkedésügyileg.

Egy nőnek szoktatok olyat mondani, hogy büdös vagy szivem?

XD Most tényleg volt már olyan, hogy egy nőnek ezt mondtátok büdös vagy....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!