A férfiak prostihoz vagy pszichológushoz járnak nagyobb arányban?

válasza:

válasza:A nemzetközi statisztikák szerint a férfiak 2-3%-a járt már prostituáltnál, de ez nem konkrétan magyar adat. Meglepődnék, ha ennél magasabbak lennének a magyar számok.
A pszichológus már erősen korosztály függő. 35 alatt szerintem 3% feletti, míg 35 felett annál alacsonyabb lehet a határ.
Mindkettőnél rengeteget számít a társadalmi helyzet: lakhely, iskolai végzettség, kereset stb.

válasza:

válasza:

válasza:Hát nem tudom. Az egyik az egész világ legtejelőbb iparának része, amire akkora a kereslet hogy sokszor illegális módokon (pl emberkereskedelem útján) kell munkaerőt "toborozni". Ha tippelned kéne, szerinted a kettő közül melyikről beszélek? A pszichológusokról...?
De egyébként nem kell ilyeneken kiakadni szerintem. Minek? A környezetedben élők sosem fognak negatívan megítélni csak azért, mert férfi vagy. A neten is csak néhányan általánosítanak negatívan a férfiakról (mert vannak nekik is általános negatív tulajdonságai), de ez neked nem árt semmilyen formában.
És azt is el kell fogadnod, hogy ha a nemedre az jellemzőbb hogy a pszichológiáról a gyenge nők haszontalan ostoba önsajnálat klubbkaként beszélnek, és statisztikailag kevesebben is mennek vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat, akkor erről szólni fognak általánosítások is.
Sok az ilyen hiszti ezen az oldalon szóval kb tudom, hogy ezzel csak még jobban felhúzlak, de kérlek lásd be, hogy az úgy nem megy, hogy nagy átlagban a férfiak fikázzák a pszichológusokat, meg a hozzájuk járó nőket, ugyanakkor azt is elvárnátok hogy a témában felvilágosultnak tartsanak titeket, ha épp az tüntet fel titeket jobb színben..
Egyébként teljesen valid érv a csaj részéről, még akkor is, ha bántotta az érzéseidet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
pszichológus, nem tud kezdeni semmit, valóság felfedése,
Német film. Van egy pszichológus, akihez csoportterápiára járnak a kispéniszű férfiak, mert problémát okoz nekik a feleségük kielégítése. A csoportterápián mindent kibeszélnek, mert zt hiszik a többiek is hasonló gonddal kűzdenek. Viszont az egyik terápiára járó pasi...
(Illetve hány órában keres annyit amennyit mondtok?)
Egy pszichológus vagy a gyermekvédelmisek?
Valóban nem szívesen beszélek magamról de mondtam neki hogy kitöltöttem egy depressziós tesztet és súlyos depressziót állapított meg. Tudom a pszichológus szakember a teszt még teszt de minden nap csak a gyerek miatt nem olom meg magam egyébként egyre jobban hajlok rá....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!