Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak prostihoz vagy...

A férfiak prostihoz vagy pszichológushoz járnak nagyobb arányban?

Figyelt kérdés
Múltkor egy női influenszert hallgattam és ő jött ezzel a szöveggel, igazából ekézni akarta a férfiakat, hogy bezzeg azért tudnak fizetni, hogy prostihoz menjenek és a testi vágyaik kielégítsék, de az már derogál, hogy pszichológushoz menjenek és a lelki problémáikat próbálják rendbe tenni. Ez is bele illik abba a narratívába, ami azt akarja kihozni, hogy a férfiak lemaradtak és nem kellenek a nőknek. Amellett, hogy szélsőséges, nem vagyok benne biztos, hogy igaz, vagyis én úgy látom, hogy a barátaim közül többen járnak pszichológushoz, prostihoz nem tudom, ha járna valaki. De Istenem, mi van, ha valaki szingli és néha elmegy? Egészségére. Igaz, hogy ez fővárosi, diplomás közeg, de akkor sem ennyire egyoldalú a sztori.

2025. szept. 10. 10:41
A kérdező szavazást indított:
prostihoz
pszichológushoz
32 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Pszichológushoz, csak azt úgy hívják, hogy sörözni a haverokkal.
2025. szept. 10. 11:04
 2/21 anonim ***** válasza:
56%

A nemzetközi statisztikák szerint a férfiak 2-3%-a járt már prostituáltnál, de ez nem konkrétan magyar adat. Meglepődnék, ha ennél magasabbak lennének a magyar számok.

A pszichológus már erősen korosztály függő. 35 alatt szerintem 3% feletti, míg 35 felett annál alacsonyabb lehet a határ.

Mindkettőnél rengeteget számít a társadalmi helyzet: lakhely, iskolai végzettség, kereset stb.

2025. szept. 10. 11:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyiktől a másikhoz.
2025. szept. 10. 11:57
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Az én ismerettségi körömben 1 jár prostihoz, 6 pszichológushoz. De lehet a hölgy köreiben az arány fordítva van.
2025. szept. 10. 12:03
 5/21 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem felesleges ekkora hírverést csapni egy ilyen toxikus megjegyzésnek.
2025. szept. 10. 12:08
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom. Az egyik az egész világ legtejelőbb iparának része, amire akkora a kereslet hogy sokszor illegális módokon (pl emberkereskedelem útján) kell munkaerőt "toborozni". Ha tippelned kéne, szerinted a kettő közül melyikről beszélek? A pszichológusokról...?

De egyébként nem kell ilyeneken kiakadni szerintem. Minek? A környezetedben élők sosem fognak negatívan megítélni csak azért, mert férfi vagy. A neten is csak néhányan általánosítanak negatívan a férfiakról (mert vannak nekik is általános negatív tulajdonságai), de ez neked nem árt semmilyen formában.

És azt is el kell fogadnod, hogy ha a nemedre az jellemzőbb hogy a pszichológiáról a gyenge nők haszontalan ostoba önsajnálat klubbkaként beszélnek, és statisztikailag kevesebben is mennek vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat, akkor erről szólni fognak általánosítások is.

Sok az ilyen hiszti ezen az oldalon szóval kb tudom, hogy ezzel csak még jobban felhúzlak, de kérlek lásd be, hogy az úgy nem megy, hogy nagy átlagban a férfiak fikázzák a pszichológusokat, meg a hozzájuk járó nőket, ugyanakkor azt is elvárnátok hogy a témában felvilágosultnak tartsanak titeket, ha épp az tüntet fel titeket jobb színben..

Egyébként teljesen valid érv a csaj részéről, még akkor is, ha bántotta az érzéseidet.

2025. szept. 10. 12:20
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az emberek nagyobb része (főleg a férfiak) egyik szokásukat sem kötik a nagyközönség orrára.
2025. szept. 10. 12:23
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Vagy csak felmennek tinderre és ingyen k.rvaznak
2025. szept. 10. 13:56
 9/21 anonim ***** válasza:
64%
Túl kevesen járnak pszichológushoz, pedig a többségre ráférne (nőkre is, de ők nagyobb arányban foglakoznak a mentális egészségükkel). A párom az első férfi az életemben, aki ténylegesen tud kommunikálni és megoldásokat keresni, és akiben semmi toxikusság nincs, pedig jópár pasim volt már. De ez nála is annak köszönhető, hogy már több mint két éve egy vérprofi szakemberhez jár.
2025. szept. 10. 14:14
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Na mert az emberek elmesélik akár barátoknak, akár kutatóknak, hogy prostihoz járnak :D Komolyan gondolja valaki, hogy a férj majd beírja a kérdőívre, hogy eljár fizetős lányokhoz? :D
2025. szept. 10. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Melyik az a német film, ami arról szól, hogy egy pszichológushoz csoportterápiára járnak a kispéniszű férfiak, miközben belóg közéjük a nagyobb...

Német film. Van egy pszichológus, akihez csoportterápiára járnak a kispéniszű férfiak, mert problémát okoz nekik a feleségük kielégítése. A csoportterápián mindent kibeszélnek, mert zt hiszik a többiek is hasonló gonddal kűzdenek. Viszont az egyik terápiára járó pasi...

Mi biztosít nagyobb segítséget?

Egy pszichológus vagy a gyermekvédelmisek?

Lehet hogy a pszichológus nem veszi eszre hogy nagyobb a baj mint gondolja?

Valóban nem szívesen beszélek magamról de mondtam neki hogy kitöltöttem egy depressziós tesztet és súlyos depressziót állapított meg. Tudom a pszichológus szakember a teszt még teszt de minden nap csak a gyerek miatt nem olom meg magam egyébként egyre jobban hajlok rá....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!