Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hülyézi a magyar ember...

Miért hülyézi a magyar ember az amerikait?

Figyelt kérdés
Én nem gondolom, hogy egy átlag magyar okosabb lenne, mint egy átlag amerikai. Sőt, a magyar ember nagyon rosszindulatú, erősen áldozathibáztató tapasztalatom szerint.

okt. 27. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az átlag magyar pont ugyanannyira el van szállva magától, mint az átlag amerikai, csak máshogy.
okt. 28. 08:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt akartam írni mint az első
okt. 28. 08:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam már másoktól, hogy az amerikaiak milyen hülyék. Nekem nincs személyes tapasztalatom egy amerikaival sem, csak abból tudok véleményt alkotni, amit a neten vagy a TV-ben látok, de mint tudjuk, az egyáltalán nem biztos, hogy közel jár a valósághoz.
okt. 28. 08:43
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Mert ők sem túl okosak, és nem tudják jól elmondani.

Valójában az amerikaiak 90%-a durva szakbarbár, erre lettek nevelve, szándékosan (mármint a vezetők szándéka).

Ezt fordítja le úgy az egyszerű magyar, akinek viszont ravaszságra van szüksége már ahhoz is, hogy életben maradjon - hogy "hülye".

okt. 28. 09:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit hülyéznek, nem csak az amerikaiakat. Ilyen a magyar mentalitás, hogy aki kicsivel is több/jobb tőle, azt leszólja, mert büszke és nehogy már más szebb/jobb legyen. Magyarul mindenki kiskakas akar lenni a saját szemétdombján.
okt. 28. 09:30
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
A magyar mindig minden népnél különbnek és okosabbnak hiszi magát. Aztán a hatalmas intelligencia eredménye, hogy másfél évtizede nyögjük a fidesz kétharmadot, mert megveszik a szavazatokat egy zsák krumpliért, lenyomják az emberek torkán a propagandát, a sok kétbites meg azt se tudja, hol kellene tájékozódnia.
okt. 28. 10:12
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

Azért valljuk be, az ottani oktatás...hát...

Ha meg kell írni egy egy oldalas esszét már ki vannak akadva. Plusz náluk tesztek vannak, szóval még a legidiótább is bemákolhat egy kettest, ha jól "karikáz". Szerintem egy magyar érettségitől agyvérzést is kapna a legtöbb.

okt. 28. 11:45
 18/23 A kérdező kommentje:
És mit ér a magyar érettségi, ha 2 hét után már el is felejti az ember, hogy mit magolt be? Nehogy azt hidd, hogy a magyar oktatás gondolkodásra nevel.
okt. 28. 12:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem magoltam, nem is ment volna.

Amit felfogtam, megértettem, az megmaradt, a többi csak "töltelék". Tehát ami akkor megmaradt, az megvan ma is.

okt. 28. 12:28
 20/23 A kérdező kommentje:
És mi maradt meg, amitől okosabb vagy, mint egy átlag amerikai?
okt. 28. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!