A kisebsegiek között miert figyelhető meg mostanában egyre több vastagabb vagy tulsulyos?

válasza:Az asszonyok sokszor azt hiszik az a normalis hogy dagadt pufók a csecsemő, aztan a bolcsis ovis, az a szép ha kerek a gyerek. Meg lehet azt hiszik ez a gazdagság jele hogy van mit enni.
Aztan ezekbol a gyerekkbol lesz a 100 kilos vajda .eg ezek.
A legtobb ffi elhizott.
A lányok meg arra vannak nevelve hogy a testuket árulják. Ergo azok alig vesznek fel ruhát is és tartják a sulyúkat is.

válasza:

válasza:

válasza:Szeretnek enni, nézzél be facebookon cigány főzős csoportokba
Nem mind eszik egészségtelenül, inkább csak rohadt sokat, nagy adagokat esznek és nem mozognak

válasza:Szegregált általános iskolába jártam 2000 körül, és már akkor megfigyeltem, hogy a cigány osztálytársaim közt nincs normál testalkatú, gebe van, meg dagadt.
Minőségi éhezés ment, volt mit enni, csak az krumplis tészta volt. Aki kicsit finnyásabb, válogatósabb, az nem fogja ezt megenni, és sovány lesz, akinek meg a kaja és a tele gyomor megnyugvás, az jó nagy adagot fog enni belőle, és mivel nagyon kalóriadús ételek általában a legolcsóbbak, el fog hizni.
Több ember is beszámolt már arról a környezetemben, mikor életmódváltásba kezdett, hogy egészségesen élni rohadt drága, sokkal olcsóbb krumplipürét csinálni fasirozottal, mint egy salátát csirkemellel, vagy ne adj' Isten hallal. Én a húst hagytam el pár éve, azt hittem, hogy spórolni fogok, mert hogy mi se voltunk gazdagok, és a húsra úgy tekintettek mindig otthon, mint a drága alapanyagra, aztán ló..szt. Sokkal többet költök kajára, amióta nem eszek húst, pedig nem a drága vegán húspótlókat veszem meg, hanem a finomabb zöldségek aranyárban mennek. Mikor legutóbb voltam bevásárolni, meg kellett néznem a blokkot, mert azt hittem, hogy valamit elrontottak, de nem, tényleg közel 2000 forint volt egy nagy fej karfiol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!