Normális, ha alvás előtt mindenféle depis gondolat is eszembe jut, amitől nehéz elaludnom?
Figyelt kérdés
Nektek is szokott ilyen lenni?okt. 29. 00:45
11/12 anonim 

válasza:

válasza:Visszatérő eleme az életemnek, hogy túl vagyok egy tök jó napon, tök jó estén, minden fasza de tényleg, finom volt a vacsora, habfürdőt vettem, új ágyneműt húzok, illatos, hűvös a párnám, lefekszek aludni boldogan... És mikor pár perc mulva már az édes zuhanáshoz közelitenék, akkor eszembe jut, hogy mekkora baromságot mondtam gimiben a menzán, és mekkora tücsökciripelős csend volt utána. Ennek 15 éve, és semmilyen szinten nem befolyásolta később az életemet, szóval fogalmam sincs, hogy miért jut mindig eszembe, hogy mennyire ciki voltam akkor egyszer 15 évesen.
12/12 anonim 

válasza:

válasza:Szerinzem van időszaka a napnak amikor kevesebb az ember szerotonin szintje. Nekem pl hajnalban ilyen, az egesz világra mérges vagyok, gyerekkori vagy régi sérelmek törnek elő.
A kérdés, hogy kiegyensúlyozott az étrended? Mennyi koffeint fogyasztasz? Sok olyan dolgot fogyasztasz aminek magas a cukortartalma? Eleget mozogsz? A munkád ad sikerélményt? Vagy ha tanulsz, a képességeidnek megfelelő a tananyag? Fogyasztasz alkoholt? Dohányzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!