Milyen magas leszek ha felnövök?

válasza:Szomszéd Gizi néni negyvenezer forintot kap hatvan év pedagógiai munkája után rákosan, deviza hitellel, a Petike meg nőni akar 194 centi mellett...
Kinek mik a napi problémái :D

válasza:Akkor hallgass végre az #1-re, és zabálj annyit, amennyit csak tudsz, folyamatosan.
Ha 17 évesen eleget tudsz zabálni, minél többet, minél gyakrabban, akkor két és fél—három méteresre is megnőhetsz, de tényleg rengeteget kell zabálni hozzá. Van rá nagyjából három éved. Óra indul!

válasza:Éhező nemzedékeknél kimaradt egy két szükséges elem, ami miatt vissza lehet maradni a fejlődésben, de ma már senki nem lesz attól magasabb, ha nyolcszor annyit eszik. Bár ilyen egyszerűen működne. Persze ha a súlyodra ráfér némi növelés, akkor egyél rendesen. Az se jó, ha vézna vagy.
Vannak akik 1-2 évvel korábban/később nőnek, de a növési ütem jelleg az embereknél hasonló. Ilyen korban már évről-évre lassul: 10, 5, 3, 2, 1cm. Vagyis te tudod magadról: ha tavaly már csak 1 centit nőttél akkor esélyesen 0-át fogsz, de ha még 5-öt, akkor a 3, 2, 1 hátra van a következő években.

válasza:"194 csak reggel vagyok, napközben inkább 191 :("
Sok pasi örülne a 191-nek is, te pedig még nőhetsz és itt picsogsz...
🤦🤦🤦🤦

válasza:"194 csak reggel vagyok, napközben inkább 191 :("
Én meg reggel 170 vagyok,napközben 168.Gyere,sírjunk együtt! 🥲

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!