Hogy lehet, hogy nagyon akarsz valakit, amikor meg megkapod mégsem kell?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnél valakivel lenni, de aztán mégsem kell. Miért van ez? Azért mert valójában nem szeretem vagy azért, mert némi nyomás hatására adott esélyt?okt. 29. 21:29
2/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem bízol benne, hogy nyomásgyakorlás nélkül is adott volna esélyt. Csalódtál.
3/18 anonim 

válasza:

válasza:Ha megkapod,vége a játéknak.Úgy már nem tartod izgalmasnak.
4/18 A kérdező kommentje:
Semmi játék nincs ebben. Belepusztultam, nem játszottam.
nov. 1. 11:16
5/18 anonim 

válasza:

válasza:Mert csak szórakoztál vele. Ő meghozta a döntést végül, hogy bízik benned, erre te otthagyod a szarban. Ne magadat sajnáltasd. Aki már egyszer megégette magát az nem fog azonnal ugrani.
6/18 anonim 

válasza:

válasza:Olyan is van, hogy sosem szeretted, csak az elutasítása miatt az egod maximumra kapcsolt. Az egodat sértette az elutasítás, ezért érezted rosszul magad. Mikor már megkaptad, akkor derült ki, hogy nem is ő kellett.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem szórakoztam vele, ő szórakozott velem.
nov. 1. 13:09
8/18 anonim 

válasza:

válasza:Milyen kapcsolatban vagytok? Nagyon érdekes, amit írsz.
9/18 anonim 

válasza:

válasza:Pontosan mivel gyakoroltál rajta nyomást? Vagy ő rajtad...? Ez amúgy elég csúnyán manipulatív dolog, ugye tudod?
10/18 anonim 

válasza:

válasza:Megváltoztatok közben, amíg vártál rá. Tipp.
Lehet, hogy nem szórakozott veled, lehet, hogy határozatlan volt. Ő mit mond? Beszéltetek egymással erről? Vele tudnád megfejteni, mi az igazság, nem velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!