Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy nagyon...

Hogy lehet, hogy nagyon akarsz valakit, amikor meg megkapod mégsem kell?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnél valakivel lenni, de aztán mégsem kell. Miért van ez? Azért mert valójában nem szeretem vagy azért, mert némi nyomás hatására adott esélyt?

okt. 29. 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amivel én már találkoztam, ott az volt, hogy a nő állandóan kiadta az útját. A hapsi meg teljesen rágörcsölt, hogy de neki akkor is ő kell és ment a csiki-csuki. Már inkább a "hogy mert engem elküldeni" hajtotta. Vajon egy nő ilyenkor be merné vállalni, hogy az első elküldés után már nem jön vissza, ha tényleg szeretné? Ha érző, szeretett emberként kezelné, akkor szórakozna így vele? De imponált neki, hogy teper, nem akadt közben más kérő sem. Ez az a tipikus eset, amikor végül már egyiknek sem a másik személye a fontos és a játszma végén megkapja, de mégsem kell.
nov. 1. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert már volt addigra B terved? Mennyi idő telt el a megkapásig?
nov. 2. 08:04
 13/18 A kérdező kommentje:
9-es, ő rajtam sehogy, csak korábban akart tőlem valamit. Nem manipuláltam, hanem a tényeket mondtam neki.
nov. 3. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez így még mindig kevés info, kérdező...
nov. 3. 20:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor mire vagy még kíváncsi?
nov. 3. 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert megmutatta, hogy milyen valójában (a foga fehérje) és kiábrándult?
nov. 3. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Már mint te megmutattad neki a fogad fehérjét... Tiszteletlen vagy méltatlan volt a viselkedésed valamilyen szempontból?
nov. 3. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Én már evesztettem a fonalat.

"ő rajtam sehogy, csak korábban akart tőlem valamit"

Most akar ő akart téged és ő gondolta meg magát? A kérdésből azt hittem te akartad őt és mikor igent mondott már nem kellett.

nov. 4. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!