Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen körülmények között...

Ilyen körülmények között elmondjam nekik ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
20F vagyok és már egy ideje motorozok, illetve van egy motoros társaság, akikkel el szoktam járogatni ide-oda. Nem tudják rólam, hogy meleg vagyok, és azt sem, hogy együtt vagyok egy sráccal, aki nálam 5 évvel idősebb és szintén ebbe a baráti társaságba tartozik. Mondta, hogy róla sem tudják. Régóta van már velük és nem hiszi, hogy jól reagálnának rá, szóval ne is vállaljuk fel a kapcsolatunkat előttük.
okt. 30. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%

#9 Azért megint csak ha nőről lenne szó akkor biztos nem titkolóznál meg terelnél ha rákérdeznek a személyes életedre. Már pedig miért ne kérdeznének, hiszen egy társaságba mész.

Arról nem beszélve hogy a párkapcsolat 99% -a a publikum számára baromira nem a szexről szól. Senki se fogja kérdezgetni hogy mikor hányszor és hogyan szexeltetek, de azt igen hogy hova mentetek közösen nyaralni, milyen programok voltak vagy hogy épp hogyan osztjátok el a házimunkát. (Azaz random hétköznapi dolgok)

Most random példa:

- Mit volt a hosszúhétvégén, mentél valahova?

Majd te aki elmentél a pároddal mondjuk 2 napra Madridba annak gyakorlatilag a felét be kell hazudnod hogy ne említsed hogy van párod és az épp azonos nemű. Majd felfog jönni a kérdés hogy és kivel mentél?

Mint aki volt ilyen helyzetben elmondhatom hogy nem kellemes. Én nem akarom az arcába nyomni senkinek se, de kb elkerülhetetlen vagy aztmondani hogy van x párom vagy pedig valamilyen formában konkrétan hazudni. És állandóan hazudni kva fárasztó, arról nem beszélve hogy a saját hazugságodba is bele tudsz kavarodni.

okt. 30. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Es eddig senkinek se tunt fel hogy nincs csajod?
okt. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!