Miért van az, ha visszautasítok egy palit, vagy egyszer beszólok neki, akkor elhord a világ leghatalmasabb k*rvájának??

válasza:

válasza:

válasza:Nem bírja feldolgozni, hogy ez esetben nem nyert.
Ahelyett, hogy férfiasan, emelt fővel továbbálna egy "okés, minden jót neked" mondattal, megy egy utolsó kínos hiszti.

válasza:Azert mert ha neki szar, akkor legyen neked is szar
Szánalmasak az ilyenek
En csak rohogni szoktam rajtuk 😆

válasza:"Kicsi dolgokra gondolok. Pl. Megmondom neki, hogy csak barátként tekintek rá."
Mondjuk ez erősen kontextusfüggő. Ha valaki hülyíti a másikat, mert azért csak jólesik neki, hogy simogatják az egóját, majd X idő után benyögi, hogy amúgy nem is akar semmit, az ne csodálkozzon, hogy a másik elküldi melegebb éghajlatra.

válasza:Az udvarias és normális visszautasítás nem kéne, hogy gondot okozzon a férfiaknak. De a beszólás, főleg ha durván történik, annál érthető. Amely férfiak pedig a normális visszautasításra is durvák, azok magukat minősítik és a saját kicsi esélyüket viszik le nullára az adott nők szemében, attól nem lesz nagyobb esélyük. De hogyha ilyenkor már nem esélyt kapnak, hanem helyette undorító gyerekes módon bosszút állnak magukat minősítve. Én nőként momdom mindezt, volt olyan is már velem is, hogy itt priviben rám nyomultak férfiak próbálkozva, én normálisan és őszintén visszautasítottam őket megindokolva, nem mondtam semmi durvát nekik. Némelyikük így is sajnos durván reagált, mert nem bírta a nemet. Amúgy ez egy jó teszt is arra, hogy ki mennyire türelmes és jó modorú, vagy sem. Persze ezért csak úgy tenni, mint aki visszautasítja és húzni az agyát nem érdemes, főleg ha nem utasítanád vissza amúgy se.
Ne haragudj 7-es válaszoló, de ne általánosíts, mert nem minden nő hülyíti a férfiakat, például én se. Sajnos bizonyos férfiak a normális rögtön történő visszautasításra is durvák, ez részben saját tapasztalat.

válasza:Gondolhatod hogy a pasi nem barátkozni akar, ennyire már ismerhetnétek őket, ha te meg csak hülyíted, utána meg lepattintod, persze hogy zabos lesz!
Te nem lennél?!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!