Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme az életnek ha...

Mi értelme az életnek ha senki nem szereti az embert ?

Figyelt kérdés
A senki az senki. Pl még a saját anyám se. Nőről meg ne is beszéljek...

nov. 1. 02:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Volt webinár, ahol pontosan az ilyen dinamikát ismertette klinikai szakpszichológus ("keresek olyan társat aki olyan depis mint én és akkor"), azt mondta rá, hogy nagy valószínűséggel traumaközösség lesz, egymásnak mesélik a sérelmeiket, kivel miképpen bánt el az élet, mikor mit mondtak ások.
nov. 1. 19:20
 22/33 A kérdező kommentje:

#21 és az miért baj?

Anonim alkoholista csoport is erről szól. Két ember aki megérti egymást és egy szintről indulás és közös út próbálkozás

nov. 1. 19:21
 23/33 anonim ***** válasza:

A párkapcsolati dinamika meg a "tudom milyen helyzetben vagy és segítek, én is abban vagyok/voltam" teljesen más kapcsolatot igényelnek.

Párkapcsolatban ilyen módon nem tudjátok egymást segíteni és nem is ajánlott.

Egyénileg, önállóan kell boldognak lenni és akkor nem lesz párkapcsolatban a másikra támaszkodás meg a féltékenység előbb-utóbb.

nov. 1. 19:28
 24/33 anonim ***** válasza:
50%

Valójában egy megmentőt keresel párod személyében, aki megment a magánytól.

Azt gondolod hogy ha valaki szeret, az megváltás számodra.

nov. 1. 19:33
 25/33 A kérdező kommentje:

#23 miért ne lehetne ???

Sikeres emberek támogatják egymást aki meg segítségre szorul az rohadjon meg egyedül vagy birkozzon meg vele egyedül?

Gratulálok nagyon empatikus vagy.

nov. 1. 19:39
 26/33 A kérdező kommentje:

#24 mint úgy az emberek általában azért keresnek párt hogy ne legyenek magányosak.

Plusz #23-nak. A társkereső teke van sikeres szép hobbival teli nőkkel férfiakkal. Mégis keresnek. Mégse teljesek mégse elégedettek mert a krva puccos életükbe is keresnek valakit aki szereti őket és mellettük van.

De egy szerencsétlen ember ne akarjon ilyet ne vágyjon társra szexre szeretetre megértésre...

Totál logikus érvelés

nov. 1. 19:43
 27/33 anonim ***** válasza:
55%

Ezek a saját elképzelésedit amelyeket a hozzászólásra vetítesz, mert nem ezt írtam.

Arra utaltam, hogy aki nincs megelégedve magával és a magány enyhítése és hasonlók miatt keres párt, előbb-utóbb a párjától várhatja a megmentő szerepet, a "tegyél boldoggá", "csak velem legyél, ne legyen rajtam kívül barátod, se szabadidőd", stb.

Itt egy hasonló kérdés, ha elolvasod nagyon tanulságos lehet:

www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..

nov. 1. 19:54
 28/33 A kérdező kommentje:

#27 ilyeneket se írtam egy szóval hogy senkivel nem találkozhat és én legyek a teljes élete....

Köszönöm hogy írtál.

További minden jót

nov. 1. 20:03
 29/33 anonim ***** válasza:

Arra utaltam, hogy az ilyen kapcsolatokból előbb-utóbb hasonló szokott kialakulni, sajnos.

Egyébként semmi rosszat nem akartam és megbántani-bántani sem, csak azt hogy ne mástól várd a boldogságot, lelki probléma megoldása érdekében szakembertől kérj segítséget.

További kellemes estét és szép hétvégét kívánok.

nov. 1. 20:09
 30/33 anonim ***** válasza:

Háttérsztori, infó jó lenne.

Az meg megesik, hogy átlagtól jobban kilóg az ember a családból. Jómagam is mielőbb messze kerültem family-től. Okkal. Mindennek van ok-okozata, olyan meg nincs, hogy ne találj valaki olyan embert, akivel megvan legalább egy haveri, baráti viszony.

Pl én baromira megválogatom a kapcsolati formákat az emberekkel. 2 barátom van és 4 szakmabeli jó kapcsolat. Nekem fontos, hogy személyiség rendben legyen saját "elvárásaim" szerint és pszichésen is.

Hosszú idő volt rájuk lelni, nagyon sok emberrel való ismerkedés van mögötte. Meg kell tanulni válogatni, nemet mondani, céltudatosan keresni.

Amikor pedig rátalálsz, azt úgyis érzet a két személyiség közötti harmóniát.

nov. 1. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!