Miért lett mostanában divat hogy minden ciki, meg gáz az
emberek főleg a tinik szerint? A hagyományos emberi
értékek megbecsülése is kihaló félben van a világban?
Figyelt kérdés
szerintem semmi se gáz és ciki, csak a bőszárúfarmer, meg a másik ember kigyúnyolása. Már nem is isznak a mai fiatalok, nem is cigiznek. Én is most vagyok fiatal, de én nem a net előtt vagyok folyton én megyek bulizok, szoktam inni, cigizni, szeretek szépen öltözködni, nőiesen, nem ez a bő nadrág. Mi történt a fiatalokkal? Tiszta prüdek lettek, úgy vettem észre. Idős 60-80 éves korosztály is sokkal vagányabb már némelyik tininél sok tekintetben. Meg sajnos kevés bennük az empátia, lenézik a szegényeket, elesetteket. Ezt vettem észre. Arra büszkék a mai tinik, hogy az apjuk anyjuk alájuk tette a kocsit és nekik semmire sincs gondjuk. Más szerint is furcsa lett a világ? És ez a generáció? Én is ebben élek, de én normálisan fogom fel a dolgokat, nem úgy viselkedek mint a legtöbb. Én értékelem még a hagyományos emberi értékeket, a szeretetet, a megbecsülést, törődést. Nem azt nézem valakinek mennyi a pénze hanem hogy milyen a szíve. Párkapcsolatban is sajnos manapság a tizensévesek és a huszonévesek is csak azt nézik hogy a párjuknak kocsija legyen, hogy sok pénze legyen. Pedig egy kapcsolat nem a külsőségekről szól. Ezt már nem tudja a mai generácio?
Mert a tinik woke elveket vallanak, ami felemèszti a hagyományokat.
Vagyis a tinik kb. 90%-ának nem lehet elmagyarázni, hogy nem minden règi dolog rossz, ès nem minden új dolog jó.
De egyèbkènt meg figyelmen kívül kell hagyni őket. Annyira el vannak kènyeztetve, hogy ha kilèpnek az èletbe, teljesen èletkèptelenek lesznek. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy többsègük 10 èv múlva csak egy hètköznapi alkalmazott lesz, aki majd a Fideszt fogja szidni a DK meg tiszás fórumokon.
nov. 1. 08:40
13/28 anonim válasza:
"többsègük 10 èv múlva csak egy hètköznapi alkalmazott lesz, aki majd a Fideszt fogja szidni a DK meg tiszás fórumokon."
Akkor legalább jó szolgálatot tennének a hazájuknak
nov. 1. 08:43
14/28 anonim válasza:
Sokra mennek majd vele. 😅
Ezèrt kellene fiatal korban èpíteni magát az embernek, hogy 30 èvesen legyen egy normális èlete, ès ne attól függjön a sorsa, hogy ki nyeri a választásokat.
De ugye süket fül nem talál szavakra.
nov. 1. 08:47
15/28 anonim válasza:
És a 15 éves gyerekektől várod, hogy építsék magukat? Szerintem azzal még bőven ráérnek :D
nov. 1. 08:50
16/28 anonim válasza:
Minèl hamarabb el kell kezdeni.
Nekem 15 èvesen volt az utolsó lehetősègem, hogy igazolt focista legyek.
De elcsesztem, pedig lehet az NB1-ig is eljutottam volna!
Azóta is bánom...
nov. 1. 08:52
17/28 anonim válasza:
#16 fu, de faék egyszerű vagy. Miért magadból indulsz ki? Nem minden 15 éves akar focista lenni. Ilyenkor korban jellemzően annyi a dolguk, hogy jól tanuljanak.
nov. 1. 08:58
18/28 anonim válasza:
Régebben mindenki normálisan tudott öltözködni ma meg már mindenki kéke meg zöld haju egyéniség. Jól el van cseszve ez a mostani generáció semmilyen alapvető táradalmi normákat nem tudnak betartani tisztelet és becsület, erkölcs, hit, sincs már bennük. Sajnálom a mostani generációt kérem Istent segítsen nekik észhez térni találják meg a helyes utat.
nov. 1. 08:59
19/28 anonim válasza:
Nincs így.
nov. 1. 09:04
20/28 anonim válasza:
#14 Szerintem az a süket aki azt gondolja hogy egy "felépìtett élet"-re nincs hatàssal a vàlasztàs kimenetele 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!