Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a taxisokat sokan nem kedvelik?

Figyelt kérdés
Több emberrel beszéltem erről, amikor szóba kerültek és a többségük inkább nem kedvelte őket. Egyrészük nagyképűnek, munkakerülőnek és beképzeltnek nevezte őket.

nov. 2. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert trükköznek a pénzzel! Külföldieket rend szerint túlszámlázzák!
nov. 2. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az 1#-vel, valamint a közlekedési szabályokat is egyedileg értelmezik.
nov. 2. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A régi repteres hiénák miatt.
nov. 2. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Agresszív bunkó vadállatok, kivétel nélkül, MIND!! Nem tartanak be semmilyen szabály, nem tisztelnek se embert, se állatot. A saját ügyfeleiket is ott verik át, ahol tudják.
nov. 2. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#3, most is ott vannak, nehogy azt hidd, hogy nincs kiskapu.
nov. 2. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalataimat írom le.

Volt egy 2 éves időszakom, amikor havonta 2-4 alkalommal használtam Taxit.

Így párhónap alatt szerintem Győri Taxisok nagy részét megismertem.

Beképzeltek, bunkók, egomániások, és pénzéhesek. 100 fotintért a saját anyjukat is megb...nák.

Általában 2-3 helyre mentem, amikor taxiba szálltam, és mindig a leghosszabb úton vitt el a taxis, miközben tudtam hogy volt rövidebb út is, de amikor szóvá tettem neki, vagy nem szólt rá semmit vagy elkezdett velem flegmázni.

Közben meg végig kellett hallgatnom a kis élet történetüket, amire rohadtul nem voltam kíváncsi. Milyen szarul megy a taxis élet, stb...

2 év alatt, 4 Taxissal találkoztam, aki tényleg normális volt.

Lassan 5 éve nem száltam be Taxiba.

nov. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!