Valószínűleg Asperger-szindrómám van?
-Átlag feletti intelligenciaszintem van.
-Rendkívül mélyen beleásom magam bizonyos témákba.
-Kiváló tanuló vagyok.
-Nagyon szeretem a matematikát, a filozófiát, az elméleti fizikát és a történelmet.
-Extrém módon introvertált személyiségem van, de a baráti körömben rendkívül jól meg tudok nyílni. De nem lehet akárki a barátom.
-Borzasztóan ki tudok borulni attól, ha valaki ingerült velem szemben... Ha valaki el kezd idegeskedni vagy kiabálni velem, akkor pedig a pumpa teljesen felszökik az agyamban, dobálok, ordítók, dühkitörésem lesz.
-Utálom ha sürgetnek, hogy siessek már, el fogok késni stb. Attól szintén borzasztóan ki tudok borulni... Pont akkor kések el, ha ezt csinálják. Ha magam osztom be az időm, akkor mindig elkészülök. Azt se szeretem, ha azzal zargatnak, hogy menjek enni, menjek fürödni stb. Úgyis fogok, nem kell 10^googoltriplex alkalommal elmondani, nem vagyok szenilis.
-Nem vagyok rendmániás, de a bútoraimra rendkívül érzékeny vagyok. Utálom, ha elmozdulnak a helyükről.
-Analitikus gondolkodásom van.
-Ragaszkodom a megszokotthoz, a radikálisan új dolgoktól és a gyors változásoktól idegenkedem.
-Utálok zokniban lenni, cipő nélkül. Ha a cipőm leveszem, az első dolgom, hogy a zoknim is leveszem. Leginkább papucsban szeretek lenni, de még a mezítláb is jobb.
-Egyébként nagyon megértő, együttérző ember vagyok, szeretek másoknak segíteni, általános iskolában is én voltam mindenkinek az ügyvédje, pszichológusa és papja egy személyben. Semennyire nem vagyok bosszúálló, mindenkinek megbocsájtok, próbálok szeretettel és békével fordulni mindenki felé. Csak a fenti dolgokra vagyok nagyon érzékeny. Akkor akaratom ellenére is ordítok, ha valaki rajtam vezeti le a hét fáradalmait egy jó ingerült kaffogással.
-Mindenkivel kedves, szeretetteljes vagyok, még azzal is, aki amúgy utál engem, csak ne legyen ingerült.
-Nem bírom a szemkontaktust akárkivel. Egyszerűen frusztrál... Versenyeken végül úgy oldottuk meg, hogy vagy a homlokukra nézek az embereknek, vagy kiszemelek egy ismerőst, esetleg egy olyan embert, akiben meg tudnék bízni, s annak a szemébe nézek, de annak is inkább időközönként.
Egy ismerősöm ez alapján azt mondta, hogy valószínű van bennem ilyen hajlam.
Ezt tényleg igaz?
18/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen, nagy valószínűséggel igen.
De ezzel semmi gond nincs, így is élhetsz teljes életet a mdgfelelő körülmények között.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!