Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az emberről? aki úgy él hogy mindent amit fogyaszt igyekszik a legolcsóbb helyen megvenni főleg akciósan de ott többet és raktárkészletet halmoz fel és később ahelyet hogy megvenné.a

Figyelt kérdés

normál bolti áron azt eszi ami ott olcsón vett es felhalmozott?

És amikor egy ismeretlen áru féláron van (tehát egy általános akciónál is olcsóbban) akkor megveszi azért hogy fél áron kóstolja meg és így dönti el hogy majd később vesz e?

nov. 3. 08:32
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
19 gazdag valóban nem lesz inkább a fizetése 10-50 vagy talán 100%-kal "több lesz" attól függ hogy mennyire sikerül ezeket levadászni.
nov. 3. 11:09
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
20-as na ezt csinálom én is. Nagyjából márkahű vagyok, de ha nem is feltétlen ugyanaz az 1-2 jól bevált, minőségibb márka, akkor is ügyelek rá hogy normál minőségbe, egészségeset vegyek. Inkább 1 csomag akármi megbízható és jó minőségbe, mint 2 csomag akármi ugyanaz a termék olcsóbban, csak ipari hulladékként eladva szójával, pálmazsírral, ízfokozókkal, rengeteg adalékkal felütve, az eredeti hatóanyagot meg persze lecsökkentve. Meg egyet kell értenem a luxuscikkek kapcsán is, oké zöld teát azt mindig veszek mert az nálam már nem luxuscikk hanem egyenesen manna :D De pl csokit akkor szoktam venni, ha épp akciós. Addig meg ha megkívánom, ott van a tartós, szintén jó áron vett csomag holland kakaópor.
nov. 3. 11:18
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

Én elfogadom, megértem, ha valaki ilyen és én is figyelem az árakat, de nem megyek be 3 boltba egy bevásárlás alkalmával, sőt, mostmár szinte csak a Lidlbe járok, mert szerintem az én "bevásárlókosaramat" ott tudom a legolcsóbban megvenni.

Bennem azért van egy jóindulatú sajnálat az ilyen emberek, köztük saját magam irányába, mert azért van abban valami felszabadító, ha nem kell folyton az árakat lesned.

nov. 3. 11:46
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Épeszű ember ezt csinálja. Csak ehhez kell lóvé, hogy tudjál 3 doboz nagy mosóport venni pl.

Szerintem ez azért is jó ötlet, mert kevesebbet jársz boltba, hiszen van otthon minden, néha csak körbenézel, mi van otthon és abból főzöl.

nov. 3. 11:47
 25/34 A kérdező kommentje:

Igen ehhez meg kell hitelezni saját magunknak.

" de nem megyek be 3 boltba egy bevásárlás alkalmával"

Ez pedig az amiről az elején beszéltem hogy alapvetően nem értik hogy miről van szó.

nov. 3. 12:10
 26/34 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Hát én pedig heti egyszer bemegyek 3 boltba és ennyi volt a boltozás. Mindennapi dolgokat, pékárut a gyerek veszi, jó már nem annyira gyerek. Időben is jobban jövök ki, anyagilag is.
nov. 3. 12:47
 27/34 anonim ***** válasza:

nálunk a tes oban vannak ilyenek. 5kor akcióznak. Ott állnak a közeli lejáratús részen vagy öten. Ha valaki benéz arra a részre akkor lefogják az üvegajtót, kikapják az ember kezéből a darált húst hogy ők azt már kinézték 😂

Hiénáknak hívjuk őket. Az a durva hogy mindegyik pénzes, jó módban élő ember. Nem rászorulók

Én utálom őket. Sokszor direkt elkapkodom előlük a cuccokat csak hogy nekik ne jusson. Követnek a boltban, nézik hogy kirakom-e/ki tudják-e venni a kosaramból

nov. 3. 14:52
 28/34 A kérdező kommentje:
26 nem egyértelmű hogy mire gondolsz de én arra gondolok hogy hetente 3 szor bemegyünk ugyanabba a boltba vagy hetente három boltba az idő és fáradtság tekintetében ugyanaz, de megtehetjük hogy mindenhol az olcsóbb dolgokat vesszük meg
nov. 3. 15:11
 29/34 anonim ***** válasza:
Van egy hasonló ismerősöm, aki ilyen. Totál alternatív személyek az ilyenek számomra.
nov. 3. 17:10
 30/34 A kérdező kommentje:
Irigykedsz hogy többet tud vásárolni?
nov. 3. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!