Hogy néz ki a napirended?
Nekem:
Felkelek (5:30),
Suli (7:00-3:00)
Hazaérek (kb. 4:00)
Pihenek, nassolok
1 óra zongora gyakorlás (4:30)
Vacsora (5:45), Tanulás/leckeírás (6:30-), Fürdés
És valamikor 11:00 körül lefekszem.

válasza:6.00- felkelek
6.10- ébresztem a nagyobb gyerekemet, vele összebújás, öltözködés, utána reggeli, fésülködés, stb. Közben felébred a kicsi, neki peluscsere
7.30- a nagy elmegy az oviba a férjemmel, én reggelizek
Kb 8-15.00-ig a kicsivel vagyok. Szoptatom, altatom, játszunk, ebédet főzök, mosok, pakolok, ruhát hajtogatok.
16.00-kor vagy mi megyünk a nagyért , vagy anyukám hozza. Délután együtt játék, jó időben játszótér, udvar.
18.00- fürdés a gyerekeknek
18.30- vacsora
19.00- esti mese, altatás
20.00-23.00- filmezünk, ruhát hajtogatok, gyakorizok, fürdök, beszélek a családdal, barátokkal
23.00- alvás, a kicsi kb. 2x kel enni éjszaka. Ma mondjuk 5x kelt :D

válasza:5:45 felkelek, tisztálkodok, összekészülök, bepakolom a cuccaim, stb
7:00 elmegyek melóba, dolgozok
18:00 hazaérek, összedobom a vacsit, megkajálok
Ha van aznapra valami teendő (főzés, takarítás, stb) akkor megcsinálom utána lezuhanyzok, ha nincs akkor egyből megyek és lezuhanyzok.
Ha van még időm akkor olvasok.
22:00 körül nézek valami sorozatot
23:00 körül ilyekszem ágyba kerülni

válasza:#12 jó szar életed van.
Nem gondolkoztál hogy változtatni kéne ?

válasza:#13
Miért szar? Min és hogyan kéne változtatni szerinted?

válasza:

válasza:

válasza:#16
A környezetemben mindenki dolgozik, mindenkinek hasonló a napirendje, teljesen átlagos életmód.
Férjemmel élek, ő is ugyanúgy dolgozik.
Az "otthoni szötymögéssel" meg nincs bajunk, nem szeretünk mászkálni ide-oda hétköznapokon, arra ott a hétvége és a szabi.

válasza:Ha home office nap van:
7:30-kor felkelek, megetetem a kutyákat meg leviszem őket sétálni, iszok egy kávét, reggelizek, és 8-8:30 között nekiállok dolgozni olyan 4-5-ig. Esti programok általában edzés, párommal sorozatnézés, olvasás, kutyákkal sétálás, elmegyünk boltba, kis takarítás (de amúgy van takarítónőnk), ilyesmi.
Irodás napokon 6:15-kor kelek és 8-ra járok be, 4 körül végzek.
Hétvégén random programok szoktak lenni, vagy a párommal csinálunk valamit, vagy barátokkal, családdal, járok lovagolni is stb.

válasza:8:00 felkelek, embert faragok magamból, kávé
8:30 leülök dolgozni
10 és 11 között amikor van rá szabad negyedórám, reggelizek, teázok
14-15 között ugyanígy ebédelek
16-16:30 között abbahagyom a munkát
Utána csinálok valamit gyorsan ha kell, pl. főzök, mosogatok, kiugrok boltba, teregetek stb. ami épp van.
17 után kicsivel eszek
18 körül elindulok edzésre
21 körül hazaérek, megint eszek
22 körül fürdök, esti rutin, aztán befekszem az ágyba egy könyvvel
23 körül alszom el de van hogy később

válasza:6.30 vagy 7.00 felkelek, majd irány a munkahely, ahol általában túlórázok, így inkább 17.30-tól stabil olvasás, netezés, ügyintézés, takarítás otthon (váltakozva a feladatokat), majd alvás.
Rossz alvó vagyok, így igazából 2-4 fele ébredek és este 12-fél 2-ig is fenn vagyok sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!