Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok orvos miért olyan flegma ?

Sok orvos miért olyan flegma ?

Figyelt kérdés

A legtöbb orvos kikel eddig találkoztam nagyon flegma volt és lekezelő . Mind valamiféle felsőbb rengőséget mutatott felém.

Mi ennek az oka

Ez a pálya ezt a személyiség típust vonzza vagy az egyetemen így beléjük szuggerálják ezt a hozzáállást ?

nov. 4. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
nem mindenki olyan. lehet hogy fáradt, magára erőltet egy enyhén hivatalos kényszer kedveskedő stílust és másnak ez úgy jön le, hogy flegma
nov. 4. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Mert a legtöbb istennek hiszi magát.
nov. 4. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Azt hiszik, csak mert tudtak magolni ők felsőbbrendűek. Pedig pont, hogy szolgálniuk kéne alázattal másokat, csak az esküjüket elfelejtik.

De hál Istennek vannak még jó orvosok ebben a megnyomorított magyar egészségügyben is.

nov. 4. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csak tekintélyelvűek, mivel nekik kell koordinálni a beteg diagnosztizálásától a gyógyulásig mindenki munkáját! Sok ember értetlenkedik és nekik kifejezetten határozottan kell kimondani a dolgokat!(ebben az esetben bunkónak tűnhetnek, de a többség azért emberséges szerintem!)Persze azért van aki felsőbbrendűnek hiszi magát, de ez a többi embernél is előfordul!
nov. 4. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Az arrogancia nem az orvosok sajátja. Csak hát tőlük többet várnánk, meg a kiszolgáltatottságunk is nagyobb, mikor orvosnál vagyunk.
nov. 4. 19:23
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
40%

Exem orvos.

Azon kevesek egyike, aki egyáltalán foglalkozik az emberekkel a kezelések során.

A kollegái kb ilyen összetételúek voltak:

-atomdilettáns, azt sem tudja mit keres a pályán, napi 2óra produktív meló

-a főni kedvence/nyalógépe, csak a betegszám számít,

-a vallásos, majd Isten megsegít, de nem vagyok hajlandó kezelni senkit-látszatember.

+1 az ő exe, aki a konkrét istenkompelxusos sbo-s sebész.

No, ennek fényében sajnos amondó vagyok, hogy meglehet a flegmaság magyarázata.

nov. 4. 19:26
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
*összetételűek
nov. 4. 20:48
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
0%
Kiábrándultak. Gondolj csak bele! Az életüket tették fel a gyógyításra, és közben meg a gyógyszeripar vazallusaként senkit nem gyógyítanak meg, csak tüneteket kezelnek.
nov. 5. 12:15
 9/10 Enola8 ***** válasza:

Egészségügyi egyetemre jártam - nem orvosira -, de az orvosisok már a gólyatáborban is olyan bunkó parasztok voltak, hogy csak néztünk. Már ott elkezdték rászoktatni őket erre az "én orvos leszek, ezért felsőbbrendű vagyok" - mentalitásra.

Na, és ez megy végig az egyetemen is, lenézik a szaktársaikat, lenéznek mindenkit, aki nem orvosin tanul - és ezek aztán a beteggel is így viselkednek majd.

nov. 6. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:

"már a gólyatáborban is olyan bunkó parasztok voltak"

A TTK gólyatáborban a bölcsész fikázás volt a menő. Ennek a fő képviselői biológusok voltak, mert őket meg a fizikus/matematikus fikázta, hogy TTK-s bölcsészek. A gazdaságisokat ne is említsük: nekik a bölcsész csöves, a programozó örök szűz, a matematikus meg autista.

Ha egy emberben megvan a hajlam, amint kap egy kis státuszt, vagy hatalmat, már pöffeszkedik is.

Az orvosok annyiban speckók, hogy nincs más szakma, ami alanyi jogon ekkora státusszal, és egyén feletti hatalommal jár. Nyilvánvaló, hogy ez nemcsak bevonzza, hanem meg is erősíti a flegma seggfejeket.

nov. 6. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!