Más szerint is Tokodi Doroti (a legutóbbi Miss World Hungary közönségdíjasa) nagyon szép vagy csak nekem tetszik ennyire?
Figyelt kérdés
Jó igazából valamilyen szinten költői a kérdés, láttam kommentekben hogy még többen szépnek találták és szerintük neki kellett volna nyernie. Már közel 5 hónapja volt a verseny de még mindig nem tértem magamhoz milyen szép az a lány. Olyan gyönyörű szemei vannak és bájos mosolya hogy az valami elképesztő, ezenkívül van benne egy olyan természetesség, ami sok ilyen szépségversenyes csajból hiányzik. Sok szépet láttam már ilyen versenyeken, viszont egyik se volt az az álomcsaj. Na ő pont ilyen viszont. Ti mit gondoltok róla?nov. 5. 21:34
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Szépnek szép, de tucatnyi ugyanilyen csajt mellé lehet állítani országon belül, és némelyik átlagos egyetemista.
Barna haj/szem de az arcát nem biztos hogy meg lehetne jegyezni mondom, ha hozzá hasonló csajok lennének mellette.
Azért is válaszoltam mert én férfiként ugyanolyan nőkhöz vonzódom akik külsőségekben hasonlítanak hozzám, haj/szem szín. Így nekem könnyebb erről a típusról véleményt alkotni.
33F
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Totál lófeje van, főleg az álla csúnya. Mondjuk szerintem a nyertes is vicc, még rosszabb.
Aki ellenben tényleg gyönyörű, az a második helyezett Veress Eszter Emőke.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Világosabb hajjal helyes, a sötét egyenes hajjal nem tetszik.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Az Emőke tényleg szebb és helyesebb. Az első helyezettnek meg sajnos gülü szeme van kicsit a képeken, nem akarom megsérteni, bár gondolom úgyse lehet mert ízlések és pofonok.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Dekoratív, elhiszem, hogy sokaknak tetszij. Számomra irritáló a mimikája és az orra.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Számomra ő egy ilyen 7/10es lány..
Szebb az átlagnál de semmi extra szépség nincs benne
8/9 anonim 

válasza:

válasza:De jó, hogy nem néztem ezt a marhaságot! Pedig egy ismerősöm lánya is részt vett benne, meghívásos alapon ment a dolog, színjáték az egész.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:10/6.
Van tőle sokkal szebb, de elfogadom, ha neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!