Mennyire befolyásoló tényező számodra netes ismerkedésnél, beszélgetésnél, hogy a partnered helyesen írjon és fogalmazzon?

válasza:

válasza:Van az a szint amit azért jo ha üt.
Nekem kuurva nehéz volt régesrégen megtanulni írni és még van hogy cserélek fel betűket vagy szavakat kihagyjok vagy úgy akarom leírni ahogy hallom. De egy alapot azért sikerült szereznem. Engem annyira az írásjelek messengeren nem zavarnak ha épp véletlen rövid i-t vagy hossz ú-t ír.
De azért lehessen érteni az írását amit küldött ha már nem lehet akkor baj van.
Én nem szoktam belekötni emberekbe írásuk miatt egyaltalán én nem értem amikor emberek belekötnek olyanba hogy a muszáj az pontos j meg hasonló.

válasza:Nagyon!
Akinek ez nem megy... attól mit várjunk?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszerű kérdés, de annyi oldala van. Valamint természetesen egyén függő és a különböző egyéneknél is korral gyakran változó, de pont ezért lennék kíváncsi rá hátha valami érdekeset tanulhatok. Csak egy pár női barátom volt eddig akikkel úgy gondoltam, hogy kényelmesen...
Kíváncsi vagyok, attól függően is, hogy milyen a korhatár, ha megakarjátok osztani és milyen vélemények születnek. 22/F
Az ötlet onnan ered, hogy amikor új emberekkel beszélgetek gyakran használnak olyan szót, ami szakkifejezés vagy nincs közhasználatban, régisebb stb. Így mindig elindul egy érdekes beszélgetés pl. a másik szakterületéről, vagy hogy ő honnan ismeri. És szeretek új...
Pl megy a hasad, elveszítetted a munkahelyed (nem a jelenlegi helyzetben hanem úgy egyébként), megcsalt a párod, van valami betegséged amit műteni is kell, pszichológushoz jársz mert ez nélkül nem tudod feldolgozni a téged ért sérelmeket, bánt hogy a családoddal nem...
Illetve (kommentben leírhatod) mennyi idő után furcsa, ha valaki nem hajlandó erre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!