Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire befolyásoló tényező...

Mennyire befolyásoló tényező számodra netes ismerkedésnél, beszélgetésnél, hogy a partnered helyesen írjon és fogalmazzon?

Figyelt kérdés
2025. nov. 12. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Elég fontos, nem tudom anélkül komolyan venni.
2025. nov. 12. 19:34
 2/18 anonim ***** válasza:
53%

Van az a szint amit azért jo ha üt.

Nekem kuurva nehéz volt régesrégen megtanulni írni és még van hogy cserélek fel betűket vagy szavakat kihagyjok vagy úgy akarom leírni ahogy hallom. De egy alapot azért sikerült szereznem. Engem annyira az írásjelek messengeren nem zavarnak ha épp véletlen rövid i-t vagy hossz ú-t ír.

De azért lehessen érteni az írását amit küldött ha már nem lehet akkor baj van.

Én nem szoktam belekötni emberekbe írásuk miatt egyaltalán én nem értem amikor emberek belekötnek olyanba hogy a muszáj az pontos j meg hasonló.

2025. nov. 12. 19:37
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon!

Akinek ez nem megy... attól mit várjunk?

2025. nov. 12. 19:39
 4/18 anonim válasza:
86%
Szerintem több oldalú a dolog. Alapból úgy gondolom, ha az ember annyira (elnézést a kifejezésért) buta és tanulatlan, illetve igénytelen, hogy a saját helyesírására ne figyeljen oda, az ezen tulajdonságait tükrözi. Nyilván vannak nehezebb szavak, nehezebb ragozások, tájszólás, ebben az esetben szerintem elengedhető a dolog. De ha nagyon triviális szóról van szó... Nyilván ez önmagában nem határozza meg az embert. Ismerek olyat akinek csapnivaló a helyesírása, rossz tanuló is volt mindig, de ilyenkor felmerülnek olyan tényezők, hogy például az apja alkoholista volt aki verte őket otthon, az anyja munkanélküli, diákmunkáznia kellett hogy ne halljanak éhen stb. amúgy meg egy nagyon szerethető, empatikus, örökké küzdő emberről van szó, akivel jól kijövök. Ne ítélj csak helyesírás alapján, ez legyen a legkisebb gond :)
2025. nov. 12. 19:44
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon!
2025. nov. 12. 19:45
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Semennyire, ki tudom szűrni azt ami nekem kell ahhoz, hogy tudjam, hogy csak nehézsége van az illetőnek, vagy más a probléma forrása.
2025. nov. 12. 19:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
a lessz meg a fentebb, és ehhez hasonlók már nem annyira, de a hadlyuk, attól a falnak megyek
2025. nov. 12. 19:54
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon. Alap dolog.
2025. nov. 12. 20:01
 9/18 anonim ***** válasza:
50%
Semennyire
2025. nov. 12. 20:10
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Számomra nagyon fontos.
2025. nov. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nőként mi az amitől megnyílsz egy számodra ismeretlen személynek?

Egyszerű kérdés, de annyi oldala van. Valamint természetesen egyén függő és a különböző egyéneknél is korral gyakran változó, de pont ezért lennék kíváncsi rá hátha valami érdekeset tanulhatok. Csak egy pár női barátom volt eddig akikkel úgy gondoltam, hogy kényelmesen...

Melyik a legzavaróbb tényező a Földön számodra?

Kíváncsi vagyok, attól függően is, hogy milyen a korhatár, ha megakarjátok osztani és milyen vélemények születnek. 22/F

Írj egy számodra érdekes szót, kifejezést, válaszolok hogy ismertem-e, majd hozzá a történetet, hogy miért érdekes számodra(?)

Az ötlet onnan ered, hogy amikor új emberekkel beszélgetek gyakran használnak olyan szót, ami szakkifejezés vagy nincs közhasználatban, régisebb stb. Így mindig elindul egy érdekes beszélgetés pl. a másik szakterületéről, vagy hogy ő honnan ismeri. És szeretek új...

A számodra gáz, kellemetlen témákról is nyiltan beszélsz mindenkinek, vagy amit nem szeretnél, hogy kitudódjon arról senkinek sem beszélsz inkább?

Pl megy a hasad, elveszítetted a munkahelyed (nem a jelenlegi helyzetben hanem úgy egyébként), megcsalt a párod, van valami betegséged amit műteni is kell, pszichológushoz jársz mert ez nélkül nem tudod feldolgozni a téged ért sérelmeket, bánt hogy a családoddal nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!