Volt már online zaklatótok? Facen vagy egyéb oldalon? Mit tudtatok tenni?
Figyelt kérdés
dec. 3. 05:36
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Igen. Mindegyik oldalon, ahol csak fent voltam. Idő kérdése és megjelent.
Megszoktam, Fb-n a legegyszerűbb-tiltás. Aztán gyártja a köv.reget, pár mondat és rájössz ki van mögötte-tiltás.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Facebookon volt. Mindegy hányzsor tiltottam, új profilokat csinált.. Csináltam új facebookot orosz névvel és megoldódott. Nem talált meg újra.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Én voltam zaklató. Sajnos. Már nem vagyok. Szerencsére.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Volt. Minden üzenete után jól elküldtem az anyjába, majd tiltottam az összes profilját. :D
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos igen sokáig volt feltorte a facem tönkre tette a kapcsolataimat hazudgált rólam stb
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Volt itt,meguntam és mondtam neki ne zaklasson,mert ellátom a baját.Nagy nehezen abbahagyta.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Volt. Szépen feljelentettem ahogy azt kell, azóta már az 1 éves böribüntetését tölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!