Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ne szólhatnék rá más...

Miért ne szólhatnék rá más gyerekére?

Figyelt kérdés
Ha buszon, boltban vagy bárhol zavarja az embereket(köztük engem is) és a szülő nem tudja, vagyis inkább nem akarja visszafogni mert leszarja. Tudatosulni kéne a szülőkben hogy a világ nem az ő kölykének a játszótere.

dec. 11. 15:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
72%
Nyugodtan szólj rá. Max. visszapofázik vagy a gyerek, vagy a szülő, de jogod van bárkire rászólni igazából.
dec. 11. 15:11
 2/37 anonim ***** válasza:
75%
Szólj a szülőnek. Vagy minek neki gyerek, ha nem neveli. És most normál, egészséges, nem kisbaba, nem dackorszakos gyerekre értem.
dec. 11. 15:13
 3/37 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem is szólhatsz nyugodtan: a mai "szülők" csak a pulya kipottyantására alkalmasak, viszont utána csak joguk van mind a pulyának, mind a szülőnek: kötelessége semmi...

Így nem kellene nekik csodálkozniuk, hogy a társadalom kénytelen nevelni ezeket.

dec. 11. 15:26
 4/37 anonim ***** válasza:
41%
Fordítsuk meg: te hogy reagálnál, ha más a te gyerekedre szólna rá? (ha nincs gyereked, akkor most erre a pillanatra képzeld el, hogy van)
dec. 11. 15:51
 5/37 anonim ***** válasza:
64%
4 Elnezest kernek ha neveletlenul viselkedik.
dec. 11. 15:52
 6/37 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem, ha úgy szólsz rá, ahogy mondjuk egy jó barát gyerekére szólnál, akit nem akarsz megbántani, vagy úgy, ahogy szeretnéd, ha a tiédre szólnának, az nem gáz. Vagy persze szólhatsz udvariasan a szülőnek is. Az izomból leordítást nem tanácsolom.
dec. 11. 16:10
 7/37 anonim ***** válasza:
68%
Jobb, ha nem próbálod meg. Lelki sérült lesz egy életre. Múltkor a Bauhausban egy család játszótérnek nézte az eladóteret, a kölyök elektromos kisautóval közlekedett, és az én sarkamnak ütközött (nála ez volt a fékezés). Anyuci annyit nem mondott, hogy elnézést b@szd meg. Én a meglepetéstől meg a fájdalomtól szólni sem tudtam, ők meg tovább autókáztak a zsúfolt eladótérben.
dec. 11. 16:19
 8/37 A kérdező kommentje:
Én kétszer elmondom szépen, aztán harmadjára csúnyán és általában az első kettőből nem szoktak érteni…
dec. 11. 16:29
 9/37 anonim ***** válasza:
56%
Szabad mindent csak azt ne felejtsd el hogy bármikor szájba is vághatnak
dec. 11. 16:58
 10/37 anonim ***** válasza:
74%
Az a helyzet, hogy nem biztos, hogy jól fogadnám. Rengeteget tömegközlekedünk például, hosszabb utakra is megyünk, de vannak alkalmak, amikor egyszerűen nem tudom kezelni a 3 évesemet. Olyankor mintha egy teljesen másik univerzumba lépne át. Kívülről ez úgy látszik, hogy ott sikongat az az elkényeztetett kölyök és ugrálni akar az ülésen. Nekem is vér ciki, a sírás kerülget már ilyenkor. Semmi nem használ. Máskor pedig dícséretet kap idegenektől is, mert szépen viselkedik.
dec. 11. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!