Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy otthon...

Miért van az hogy otthon kevésbé tudok jól aludni, ellenben idegen helyen, pl. szálláson vagy nyaralás során meg nagyon is alszok?

Figyelt kérdés
2025. dec. 18. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Otthon felébreszt a rutin. Az új helyen meg kikapcsol a belső órád.
2025. dec. 18. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez fordítva van. Nyaraláson sose tudok jót aludni. Mindig későn fekszem és már fent vagyok a tyúkkal.
2025. dec. 18. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nálad mitől van, azt nem tudom, nálam valószínűleg a matrac, le kéne már cserélni az itthonit, mert már gödröt aludtam bele. Szállásokon általában nem ezer éves agyonhasznált matrac van, ha meg vendégségben alszok, akkor a legtöbb esetben ott is valami olyan dolgon, ami szintén nem elnyűtt valami (mert mondjuk a kanapén, vendégágyban, egyik sincs használva rendszeresen) és szerintem én emiatt alszom jobban máshol :D
2025. dec. 18. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető ( busz, vonat ) szállásokat ajánlanátok?

Egyedül utaznék, augusztus 5-6-7. Miskolc, és az onnan könnyebben megközelíthető helyek érdekelnének. Introvertált vagyok, szóval valami kis eldugottabb szállás érdekelne, esetleg saját medencével, saját fürdőszobával. Max 60 ezer lenne amit rászánnék. Nem tudom...

Milyen költségekkel kell számolni egy repülőgépes utazás során a repjegyen és a szálláson kívűl?

Isztambulról lenne szó augusztus végén vagy szeptember elején. Persze tudom, hogy nem csak ebből a kettőből áll! Átlagosan kb, gondolok itt a reptérről száláról való eljutásra és vissza, a tömegközlekedésre, esetleg, hogy valamilyen külön engedély, igazolvány kell...

Mit tegyek, ha mindig ugyanoda megyünk nyaralni minden évben és már fullunalmas az egész?

Még wifi sincs a szálláson, amivel el tudnám magamat foglalni.

Más családoknál is arról szól a nyaralás, hogy fekszenek meg tévéznek a szálláson?

Az elmúlt egy-két évben ha elmentünk nyaralni az nagyjából arról szólt,hogy apa meg anya a szálláson elvoltak,én meg szétuntam magamat. Ha mondjuk egy hétre mentünk,akkor abból 4-5 napot a szálláson töltöttünk és csak 1 vagy 2 nap volt strandolás. De a strandolás is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!