Miért van az hogy otthon kevésbé tudok jól aludni, ellenben idegen helyen, pl. szálláson vagy nyaralás során meg nagyon is alszok?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyedül utaznék, augusztus 5-6-7. Miskolc, és az onnan könnyebben megközelíthető helyek érdekelnének. Introvertált vagyok, szóval valami kis eldugottabb szállás érdekelne, esetleg saját medencével, saját fürdőszobával. Max 60 ezer lenne amit rászánnék. Nem tudom...
Isztambulról lenne szó augusztus végén vagy szeptember elején. Persze tudom, hogy nem csak ebből a kettőből áll! Átlagosan kb, gondolok itt a reptérről száláról való eljutásra és vissza, a tömegközlekedésre, esetleg, hogy valamilyen külön engedély, igazolvány kell...
Még wifi sincs a szálláson, amivel el tudnám magamat foglalni.
Az elmúlt egy-két évben ha elmentünk nyaralni az nagyjából arról szólt,hogy apa meg anya a szálláson elvoltak,én meg szétuntam magamat. Ha mondjuk egy hétre mentünk,akkor abból 4-5 napot a szálláson töltöttünk és csak 1 vagy 2 nap volt strandolás. De a strandolás is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!