Szerintetek a szingli szóban van pejoratív jelentés is?

válasza:Nem szitokszó, csak általában sokaknál még mindig megrökönyödést vált ki, holott mégis egyre több a szingli.
Másrészt ezt a szót negatív értelemben anno egy híres politikus is használta, ami nem lett egy nyerő folyamat részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Annyiszor figyeltem ezt itt meg az oldalon és megdöbbent.
Vagyis én ezt sokszor hallottam gyerekkoromban a rokonságban is mikor egy idősebb színésznőről kérdeztem hány éves akkor nagybátyám válaszolta, hogy "már vén k.rva". De Angela Merkelre is sokan mondták a menekült válság idején, hogy "mit csinál a ...". Meg egy fideszes...
Én amúgy bevallom őszintén csak az interneten találkozom ezzel a kifejezéssel, a hétköznapi életben, a környezetemben nem használja senki. Itt viszont úgy látom most már olyan könnyen osztogatják egymásnak az emberek. Eleinte csak a párkapcsolatok témakörben láttam,...
Nem értem, gimiben teljesen normális volt nekem, hogy valakik gyógytesisek voltak valamilyen oknál fogva. Vagy nem tesiztek. Most viszont "tesiből felmentett szerencsétlen" lett a durva jelző. Miért? Ettől nem lettek diszfunkcionálisak. Teljesen normális emberek....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!