Ti hogy szoktatok jelet adni, ha valakivel nem akartok beszélni/barátkozni?

válasza:

válasza:

válasza:1, Kerülöm, csak munka miatt beszélek vele;
2, Nem igazán tudok válogatni, van, hogy belefutok a különleges lényekbe, de sok esetben azért szerencsére szokott némi előjel lenni, hogy "ehhez nem érdemes közeledni".

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha például új valaki óvódában, iskolában, de abszolút nem kezdeményez vagy nyit felé senki, annak ellenére hogy ő az új ember az adott helyen?
Erről szól az életem, ki vagyok közösítve a világból, mindenki zaklatásnak veszi a közeledésemet
Már sokszor volt ez, hogy éppen kifogtam valakit egy közösségen belül akihez elkezdtem odamászkálni amikor megláttam meg beszélni vele, ilyenek, aztán a többiek meg emiatt elkezdtek összesúgni a hátam mögött, viháncolni rajtam. Esetleg szörnyülködni. Annyi még hogy...
Van egy ismerősöm. Nem igazán van közös témánk egy dolgon kívül, de engem végtelenül untat már, hogy nyár óta egy dologról tudunk beszélgetni. Folyamatosan írogat, ha nem válaszolok percek múlva tovább ír, nem érti meg, hogy folyamatosan visszautasítom a találkákat, ha...
Letesztelném, de ilyen-olyan leveleket kapni idegen férfiaktól hímként nekem túl furcsa lenne :D Ha szerepelt az akkor feltett kérdésben, akkor kort is kérnék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!