Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy szoktatok jelet adni,...

Ti hogy szoktatok jelet adni, ha valakivel nem akartok beszélni/barátkozni?

Figyelt kérdés
Illetve hogyan válogatjátok meg, hogy kivel akarsz szóba állni?

jan. 16. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
A környezettől is függ. De mondjuk akkor általában nem túl kedves hangsúllyal válaszolok ha kérdez és röviden.
jan. 16. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem beszélek vele...
jan. 16. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami feltétlen szükséges, arról beszélek vele, kérdésre válaszolok, de a lehetö legrövidebben, más témába nem megyek bele.
jan. 16. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1, Kerülöm, csak munka miatt beszélek vele;

2, Nem igazán tudok válogatni, van, hogy belefutok a különleges lényekbe, de sok esetben azért szerencsére szokott némi előjel lenni, hogy "ehhez nem érdemes közeledni".

jan. 16. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Âltalàban nàlam is az röviden vàlaszolok és nem kérdezek vissza
jan. 17. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam általában a nyúlfarnyi válaszokat és az apró gesztusokat (pl. fülhallgató) figyelmen kivül hagyták, úgyhogy átálltam arra, hogy abban a pillanatban, ahogy elkezd idegesiteni, azt mondom, hogy "bocsi, de most semmi kedvem beszélgetni". Az, hogy a másik ettől kellemetlenül érzi magát, vagy épp méltatlankodik a vonaton a többi utasnak arról, hogy milyen flegma vagyok, az rohadtul nem az én problémám, és igazából nem is érdekel.
jan. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek általában mi(k) lehet(nek) az oka(i) annak, ha valakivel senki nem akar barátkozni nem nyitnak felé stb.?

Ha például új valaki óvódában, iskolában, de abszolút nem kezdeményez vagy nyit felé senki, annak ellenére hogy ő az új ember az adott helyen?

Miért van az mindig hogyha megpróbálok barátkozni valakivel, egyből jön az hogy én zaklatom őt?

Erről szól az életem, ki vagyok közösítve a világból, mindenki zaklatásnak veszi a közeledésemet

Alapvetően magányos vagyok minden közösségben nem beszélek senkivel, de ha valakivel mégis megpróbálok barátkozni nevetség tárgya leszek. Miért van ez?

Már sokszor volt ez, hogy éppen kifogtam valakit egy közösségen belül akihez elkezdtem odamászkálni amikor megláttam meg beszélni vele, ilyenek, aztán a többiek meg emiatt elkezdtek összesúgni a hátam mögött, viháncolni rajtam. Esetleg szörnyülködni. Annyi még hogy...

Hogyan lehetne megértetni valakivel, hogy nem akarok vele barátkozni?

Van egy ismerősöm. Nem igazán van közös témánk egy dolgon kívül, de engem végtelenül untat már, hogy nyár óta egy dologról tudunk beszélgetni. Folyamatosan írogat, ha nem válaszolok percek múlva tovább ír, nem érti meg, hogy folyamatosan visszautasítom a találkákat, ha...

Lányok! Ha kiírtok egy olyan "kérdést" itt, amiben ismerkednétek/barátkoznátok/beszélgetnétek/jógáznátok valakivel, átlagosan hány levelet kaptok,...

Letesztelném, de ilyen-olyan leveleket kapni idegen férfiaktól hímként nekem túl furcsa lenne :D Ha szerepelt az akkor feltett kérdésben, akkor kort is kérnék.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!