Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érezted már úgy, hogy túl...

Érezted már úgy, hogy túl sokáig válogattál az igazit keresve, és közben már bánod, hogy egy korábbi ismerkedést nem vittél tovább, mert kifutottál az időből és egyre rosszabbak a lehetőségek?

Figyelt kérdés

jan. 18. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
jan. 18. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem.
jan. 18. 22:34
 3/13 retektorta ***** válasza:
Igen, de nem azért mert "kifutottál az időből és egyre rosszabbak a lehetőségek". Szóval tulajdonképpen nem.
jan. 18. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem fogok belemenni egy hozzám méltatlan helyzetbe csak azért, hogy mindenáron kapcsolatban legyek valakivel, vagy hogy ne szólhassanak meg, mert nincs éppen senkim. Az emberek így is, úgy is megszólnak mindenért, magasról teszek rá, hogy valaki szerint ciki, ha szingli vagyok. Inkább egész életemben egyedül leszek, mint hogy egy narcisztikus, szadista barommal legyek együtt...
jan. 18. 22:45
 5/13 A kérdező kommentje:

Mindenáron tényleg nem szabad. Én is ezt követem, csak néha már azt érzem, hogy túl szigorú vagyok az elvárásokban.

Akkor 3as mi volt a helyzet nálad?

jan. 18. 22:50
 6/13 retektorta ***** válasza:
100%
Részleteket nem írnék. Elég az hozzá, hogy fiatalabb koromban szerencsétlen, töketlen voltam, és elrontottam egy kedves, aranyos, jólelkű lánnyal a dolgot. Sok év távlatából visszatekintve sajnálom, hogy így alakult.
jan. 18. 22:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja értem. Azért köszi, hogy elmondtad.
jan. 18. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Soha nem bántam meg, hogy nem mentem hozzá "Hufnágel Pistához". Minden ismerkedésnek, amit lezártam, oka volt és az az ok nem tűnt volna el később sem.
jan. 19. 10:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak azt bánom, hogy akikkel szerettem volna, azok nem érdeklődtek, pedig finoman, de mindig igyekeztem, hogy észrevegyenek. Azt nem bánom, hogy nem mentem bele olyannal kapcsolatba, aki nem volt számomra megfelelő. Nem szőke hercegre vártam fehér lovon, de volt és van is egy szint, ami alatt nem fogok valakivel akarni ismerkedni. Ha ez azzal jár, hogy sosem lesz, az is jobb, mint valami sz@r kapcsolatban, amiben nem is akarok lenni. Szerencsére így is kerek az életem, nem unatkozom
jan. 19. 12:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Most is van persze, akinek csak egy szavába kerülne és azonnal futnék hozzá, de ha nem, hát nem. Egy másik ember döntéseit nem tudom befolyásolni.
jan. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen gyakori, hogy 10 évvel korábbi képet küldenek magukról online ismerkedéskor? Ismerkedni próbáltam a héten. Írogattunk, aztán még 1 nap...

A férfi is küldött több képet, bevallott korának megfeleltek. Péntekre találkozót beszéltünk meg. Ott derült ki, hogy 10 meg 8 évvel ezelőtti képeket küldött. Kérdeztem, hogy miért vert át. Azt mondta, hogy le akar fogyni, meg tesz is érte és ugyan olyan lesz mint...

Szerintetek mennyire lehet életképes hosszútávon egy olyan kapcsolat, amely egy korábbi kapcsolat romjaira épül?

Nyilván minden helyzet egyedi és más, de érdekelne a véleményetek és a tapasztalatotok. Adott egy párkapcsolat, amely nem kifejezetten rossz, de az elmúlt pár hónap erőteljesen ellaposodott, szexmentessé vált. Az egyik fél derült égből villámcsapásként bejelenti, hogy...

Mennyire számít normális, szokványos dolognak az, amikor egy lány (internetes társkeresőn) már az legelső levelezés alkalmával arra kérdez rá, hogy...

Mivel még nem éltem párkapcsolatban, és ilyen téren (37 évesen - /és most nyugodtan lehet engem sárral dobálni/ teljesen tapasztalatlannak számítok, hirtelen nem tudtam, mit válaszoljak az illetőnek. 30 év felett meglehetősen furcsának, gyanúsnak számít az, ha...

Miért nem tudom lezárni a korábbi ismerkedéseimet?

Még 2-3 évvel ezelőtt úgy ment ez nálam, hogy mondjuk pár hónapig még szomorú voltam, de aztán túl léptem, és beláttam, hogy amúgy is jobb volt így, és azóta sem szoktak eszembe jutni, maximum rossz értelemben. De az elmúlt időszakban valamiért ez nem történik meg....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!