Érezted már úgy, hogy túl sokáig válogattál az igazit keresve, és közben már bánod, hogy egy korábbi ismerkedést nem vittél tovább, mert kifutottál az időből és egyre rosszabbak a lehetőségek?

válasza:

válasza:Mindenáron tényleg nem szabad. Én is ezt követem, csak néha már azt érzem, hogy túl szigorú vagyok az elvárásokban.
Akkor 3as mi volt a helyzet nálad?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A férfi is küldött több képet, bevallott korának megfeleltek. Péntekre találkozót beszéltünk meg. Ott derült ki, hogy 10 meg 8 évvel ezelőtti képeket küldött. Kérdeztem, hogy miért vert át. Azt mondta, hogy le akar fogyni, meg tesz is érte és ugyan olyan lesz mint...
Soha ne beszeljetek róla azt tanàcsolom
Nyilván minden helyzet egyedi és más, de érdekelne a véleményetek és a tapasztalatotok. Adott egy párkapcsolat, amely nem kifejezetten rossz, de az elmúlt pár hónap erőteljesen ellaposodott, szexmentessé vált. Az egyik fél derült égből villámcsapásként bejelenti, hogy...
Korábbi partnereket?
Mivel még nem éltem párkapcsolatban, és ilyen téren (37 évesen - /és most nyugodtan lehet engem sárral dobálni/ teljesen tapasztalatlannak számítok, hirtelen nem tudtam, mit válaszoljak az illetőnek. 30 év felett meglehetősen furcsának, gyanúsnak számít az, ha...
Még 2-3 évvel ezelőtt úgy ment ez nálam, hogy mondjuk pár hónapig még szomorú voltam, de aztán túl léptem, és beláttam, hogy amúgy is jobb volt így, és azóta sem szoktak eszembe jutni, maximum rossz értelemben. De az elmúlt időszakban valamiért ez nem történik meg....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!