Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tűnnek el itt az emberek...

Miért tűnnek el itt az emberek egy két üzenetváltás után?

Figyelt kérdés
Beszélgettem valakivel, aztán csak úgy eltűnt

febr. 4. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

A nők itt sosem gondolják komolyan az ismerkedést.

A férfiak meg vagy csak dugni akarnak vagy melegek.

febr. 4. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Rossz tapasztalatok összessége:

A másik oldalon nem az van, akinek hírdeti magát (értsd: nő helyett férfi, ami nagyon gyakori); a másik <lelki> baja a fő téma, vagy a társával-gyerekével való cirkuszok; vagy alapból problémás a tag; a hapsik meg egészen mást akarnak, akik meg nem, azokkal meg nem akar senki sem kezdeni semmit sem.

febr. 4. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában szerintem a legtöbb ember nem is tudja, hogy kell " beszélgetni". Ugyan azok a sablon kérdések vagy lényegtelen témáról ömlengenek. Nem kérdeznek vissza, csak magukról beszélnek vagy olyan, mintha ott sem lennének a beszélgetésekben. Vagy a másiktól várnak mindent.Én ezeket figyeltem meg. Ezek miatt nem írok vissza.
febr. 4. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak magáról ír az illető

Teljesen másról beszél, figyelmen kívül hagyja amit írtam neki..ennyi erővel a tévémmel is beszélhetnék.

Dugni akarnak

febr. 4. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki a franc akar itt ismerkedni??? 🤨
febr. 5. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon nagyon ritkán kaptam itt normális privátot. Ami jön, az mindig ilyen perverzkedés. Pl anyukás babás kérdéseknél is képesek egy szoptatós kommentre valami perverz privátot írni.

Évi egyszer jön tök normális privát, aztán pár üzi után jön, hogy hát gondok vannak otthon, nincs már szex az asszonnyal és már tudom hova tartunk... ezért nincs is már kedvem válaszolni senkinek. Normális beszélgetésre(nem ismerkedésre, szexre) régen nyitott voltam, de mindenki szexet keresett, akibe belebotlottam. Így már nem is reagálok egy ideje. Szóval nem csodálom, ha nehéz itt ismerkedni. Sok a perverz.

febr. 5. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt untam meg, hogy állandóan csak én érdeklődöm a levelezőtárs felől. Ők nem is kérdeznek...

Ja, a kedvencem, mikor két szót ír csak minden levélben válaszként...

Az a baj, kevés az intelligens személy!

Férfiaknak meg azért nem írok vissza, mert mindről kiderül, hogy meleg, én meg nem vagyok az.

Mindig kibújik a "Mi lenne, ha...?", így elengedtem a témát férfiakkal is.

febr. 5. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!