Zavar hogy senki nem hív telefonon fel mert úgy szeretek legjobban beszélgetni. Mit tegyek?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyerekkoromban volt részem enyhe kiközösítézésben, amikor is nem illeszkedtem be, nem éreztem jól magam..szekálás talán nem volt, mert gyúrós voltam és akkor abba hagyták.. de belül nem gyógyultam meg Mit lehet ezzel csinálni, már voltam 4 pszichológusnál, de mindig...
Suliban mindenki elfordul tőlem, észre sem vesznek. Leülök valakihez beszélgetni, arról a témáról, amiről ő akar, de egyszerűen nem akar beszélni velem. Messengeren se. Ráírok az osztályársamra, velem azonos nemű, hívom, hogy játszunk, játszottunk (online) de semmi....
Hiába vagyok én normális a másikkal, akkor se nagyon, nem érdeklődik, szűkszavú, halkan válaszolgat csak, meg ilyen dolgok. Magától meg senkinek esze ágában sincs idejönni hozzám beszélgetni velem. Lehet mindez az előnytelen külsőm miatt?
Pedig nem vagyok bunkó egyáltalán.20/F
Az utóbbi időben vettem észre, hogy osztálytársak-mondjuk úgy, hogy "barátnők" se igen jönnek oda, hogy csevegjenek. Nem azért, mert utálnának, csak úgy amblokk nem jönnek oda. Pedig eddig nem volt ilyen vészes a helyzet. Nem érzem azt, hogy túl barátságtalan, vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!