Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Zavar hogy senki nem hív...

Zavar hogy senki nem hív telefonon fel mert úgy szeretek legjobban beszélgetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Aki hívott azzal ossze vesztem. Személyes tali se jó meg a messenger irogatast se élvezem csak a telefonbeszélgetést. Mit tegyek?

febr. 24. 08:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagyis ő veszett velem össze több mint két hete bekulni se akar nagyon...rossz a magány. Egy jó szó hiányzik. Aki érti a lelkem. O értette.
febr. 24. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Ne legyél ilyen válogatós :)
febr. 24. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Nemed és korod?
febr. 24. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Telefonos ügyfélszolgálat jó munka
febr. 24. 12:46
 5/9 A kérdező kommentje:
No vagyok huszonéves
febr. 24. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
A csavog nem szeretnek dumcsizgatni, szerezz baratnot vagy dumalj rokonnal
febr. 24. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki rádír, hívd fel.
febr. 24. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:
hívd fel
márc. 5. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg utálok telefonon beszélgetni, és megrettenek, ha csöng.
márc. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Ha megyek új társaságba, és nincs senki akivel tudom jót beszélgetni akkor túlságosan erősen rámzúdul a magány érzés, mit lehet ezzel kezdeni?

Gyerekkoromban volt részem enyhe kiközösítézésben, amikor is nem illeszkedtem be, nem éreztem jól magam..szekálás talán nem volt, mert gyúrós voltam és akkor abba hagyták.. de belül nem gyógyultam meg Mit lehet ezzel csinálni, már voltam 4 pszichológusnál, de mindig...

Senki nem akar velem beszélgetni. Mással is van ilyen?

Suliban mindenki elfordul tőlem, észre sem vesznek. Leülök valakihez beszélgetni, arról a témáról, amiről ő akar, de egyszerűen nem akar beszélni velem. Messengeren se. Ráírok az osztályársamra, velem azonos nemű, hívom, hogy játszunk, játszottunk (online) de semmi....

Előfordulhat, hogy a nem túl kellemes kinézetem miatt nem kíván velem senki beszélgetni? Főleg élőszóban nem

Hiába vagyok én normális a másikkal, akkor se nagyon, nem érdeklődik, szűkszavú, halkan válaszolgat csak, meg ilyen dolgok. Magától meg senkinek esze ágában sincs idejönni hozzám beszélgetni velem. Lehet mindez az előnytelen külsőm miatt?

Miért nem akar velem beszélgetni senki?

Pedig nem vagyok bunkó egyáltalán.20/F

Miért van az, hogy azt veszem észre, hogy velem senki se szeret beszélgetni?

Az utóbbi időben vettem észre, hogy osztálytársak-mondjuk úgy, hogy "barátnők" se igen jönnek oda, hogy csevegjenek. Nem azért, mert utálnának, csak úgy amblokk nem jönnek oda. Pedig eddig nem volt ilyen vészes a helyzet. Nem érzem azt, hogy túl barátságtalan, vagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!