Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért legyek jóember ha...

Miért legyek jóember ha eddigi életemben összességébe csak csalódtam az emberekben?

Figyelt kérdés
persze nem fogok szándékosan ártani senkinek de a segitőszándékot is inkább letekerem meg kerülöm az interakciót másokkal és ha árt valaki azt minden eszközömmel megtorlom, pl ha valaki bunkó vagy rosszindulatu velem
febr. 26. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Magad miatt, nem mások miatt.
febr. 26. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem mondja, hogy legyél jó ember. Te dolgo, döntésed.
febr. 26. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

"Miért legyek én tisztességes?

Kiterítenek úgyis.

Miért ne legyek tisztességes?

Kiterítenek úgyis."

febr. 26. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Én is hasonlót érzek. Vissza kell venni ebből a Teréz anya hozzáállásból, de nem kell felvenni ennek az ellenkező stílusát sem: olyan köztes megoldás lenne a jó.
febr. 26. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Én önzetlen ember vagyok, meg is lett a böjtje, lehúztak.

De ettől még nem lettem kevésbé az, mert nekem jól esik adni. Annyi, hogy jobban meg ke ismernem a másikat előtte, odafigyelni a jelekre

febr. 27. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó ha ezek után se változtattál akkor nem önzetlen vagy hanem balek. Jóindulaból irtam nem bántani akartalak.
febr. 27. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
6 Változtattam. Jobban kiismerem a másikat mielőtt többet adok mint amit kellene.
febr. 27. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Rácz Károly /Terry Black/ összességében jó ember volt vagy sem?

Nehéz eldönteni mert volt sok bulvár botránya de mégis önzetlenül örökbe fogadott és korrekten felnevelt két gyereket.

Mi a véleménye úgy összességében a társadalomnak azokról az emberekről akik második világháborús német relikviákat gyűjtenek?

Nekik nehezebb párkapcsolatot összehozni emiatt? Mennyire ítélkezőek felettük az emberek?

A férfiaknak jobban megy összességében a feltétel nélküli elfogadás/szeretet?

Előre leszögezem hogy én egy leszbikus lány vagyok így csak abból szedem a tapasztalatot amit magam körül látok Sajnos azt vettem észre magamon a párkapcsolataimban hogy túlságosan sok elvárásom van a partnereim felé és sokszor borulok ki apróságokon amiket a másik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!