Miért akarnak “old money” típusú gazdagok lenni a fiatal nők? Már akik
Figyelt kérdés
Erre nincs jobb magyar szó, bocs. Arra gondolok hogy még régebben láttam a posztokat amik kb. arról szóltak, hogyan kell arisztokrataként viselkedni nem pedig újonnan meggazdagodottnak. Nem értem ezt az egészet, egyrészt most úgyis látszik rajta hogy nem vagy “nemes”, de egyébként se kéne romantizálni azt, hogy valaki beleszületett a gazdagságba. Jó neki de nem érdemmárc. 4. 01:15
11/14 anonim 

válasza:

válasza:#10: No azért a régi, nemesi, gazdag családoknak is megvannak a vadhajtásai. Csak úgy eszembe jut, amit anno valami előkelő hölgy mondott a lányának: egy úrinő neve négyszer szerepelhet a bulvársajtóban. Amikor megszületik, amikor férjhez megy, amikor gyermeke születik és amikor meghal.
13/14 anonim 

válasza:

válasza:Én azt látom, hogy ez az "old money" csak egy stílus- és viselkedési irányzat neve, a követőik közül a többség nem akar nemesnek látszani, csak stílusosnak, ízlésesnek, elegánsnak. Jó, persze, van az a szint is, aki be akar vegyülni füllentéssel a felső tízezerbe, de azok nem a magyarok, mert itt nincs is olyan kb., vagy legalábbis old money nincs, csak new money.
14/14 anonim 

válasza:

válasza:règi mondás:...az arisztokráciát nem lehet improvizálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!