A transzneműeket mi értelme arra bátorítani, hogy elhigyjek, hogy át lehet menni egyik nemből a másikba?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A transzságnak nem az átalakítás a lényege, és nem is lehetett azzal kezdeni a régi szabályozás szerint. Ami jobb, és szakmaibb volt, mint a mostani dili, a: jóvanazúgyahogyvanna.
Annyi hozzáértéssel lett a szabályozás megváltoztatva, ahogy a beleegyezési kort levitték 12 évesre.
Szégyen.

válasza:A transzneműek többségének eleve pénze sincs erre.
Gondold el, ha a törvény engedné is, honnan szedne erre pénzt egy 18 év alatti gyerek?
Baromi ritka lehet, ahol a szülők ezt anyagilag akarják és tudják is támogatni.
Felnőtt korban pedig magának kell eldöntenie hogy ő hogyan akar élni, már ha van lehetősége választani.
A műtétek, átalakulás, ezzel járó procedúra baromi kemény lehet és utána sem egyszerű.
De sem könnyű, ha valaki nem megy ezeken át, de egész életében nem érzi jól magát abban a testben és így éli le az életét.
Ahhoz tudnám hasonlítani mikor valaki szüzen hal meg.
Te hogy éreznéd magad?
Mondjuk meg lenne mindened, anyagilag, de igazán sosem élnéd meg a vágyaidat?
Szerintem jobb nem okoskodni mások életéről, amiről fogalmad sincs, mert nem állított a sors ilyen helyzetbe!

válasza:

válasza:1.: Öngyilkosság el nem fogadásból, bullying-ból, és a lélek valódi szerepének meg nem éléséből lesz.
Ez egy úgynevezett leszületési "forrasztási" hiba, amire soha nem lesz magyarázat. Nem jól forr össze a nemi identitástudat a testtel.

válasza:Ha elég idős ahhoz, hogy meghozza a döntéseket, akkor nyugodtan.
Rövid az emberi élet és jelentéktelen ... ki vagyok, hogy másoknak megmondjak hogyan éljenek.
Nekem volt gimiben trans osztálytársam. Nőből akart férfi lenni. Picit sem érdekelt minket, soha sem beszéltük ki és nem tartottuk furcsának.

válasza:Azért, mert ha az esélyt megadják ezenek az embereknek, akkor legalább lehetőségük lesz rá, hogy jobban érezzék magukat és kiteljesedjenek valamilyen szinten.
Szerinted tényleg több transz lesz azért öngyilkos mert az átalakulása kevésbé lett sikeres, mint gondolta, vagy azok lennének többségben, akinek még csak godnolni sem szabadna erre a dologra és belülről kell feleméssze őket ez az egész?
Kapcsolódó kérdések:
( Ami a lányoknak napló ) Vajon a halálom után valaki megtalálja, és elolvassa az unalmas életemet?
Miért nincs? pl. holdraszállás tagadókkal vitatkozni, ufó hívőkkel, történelmi Jézus tagadókkal vitatkozni stb....
Sem anyagi, sem érzelmi, sem semmilyen szempontból. Időm kb semmi nincs, csak futok utána, tervezni nem tudok, mert arra sincs idő. Gombokért gürizek nap, mint nap, érzelmi életem nulla, mert senkivel sem tudom igazán átbeszélni a lelkivilágomat, hogy mi az, ami...
Nyilvan beteg embernek nem lesz olyan élete amit szeretne, de legalább annyit akartam volna hogy amíg még nagyjából fiatal vagyok, addig utazhassak és legyen valaki akivel ezt megtehetem... ebből semmi nem jött össze Pont még az életem utolsó maradék pár jó...
Nekem például NEM KÉNE ennyi pénz! 300-350 millió bőven elég lenne.Ti hogyan gondolkodtok erről a kérdésről? Szerintem ha valakinek nincsenek "világmegváltó" tervei/például MARS meghódítása és egyéb baromságok/ vagy EXTRA igényei(például...
Direkt írtam, hogy mások véleménye alapján, egyrészt magamról ciki ilyet írni, másrészt én nem feltétlenül tudom ezt megállapítani magamról Annyira sokszor éreztem már magam segghülyének átlagos szociális helyzetekben, hogy én nem értem miért mondtàk rám többször...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!