Milyen típusú házakat, bútorokat szereted? Inkább modern, régi típusú?

válasza:

válasza:Inkább a régi típusú, fa bútorok.
Erről eszembe jutott a londoni utazásom. Két különböző hotelben szálltam meg, mindkettő iszonyat drága volt.
Az egyik ultramodern berendezés, kényelem, digitalizáció, design kimaxolva. Szó szerint a függönyt is gombnyomással kellett elhúzni a padlótól plafonig érő ablakon.
A másik meg ellentéte. Viktoriánus kora beli stílusú berendezés. Nagy vastag fa szekrény és ágy, padlószőnyeg, alatta parketta, festmények a falon, még kandalló is volt, igaz dísznek.
Szerintem mimdkettőnek megvannak az előnyei, de az utóbbiban sokkal jobbam éreztem magam.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A nő az elején figyelmes, megértő, rád hangolódik. Te elkezdesz hinni benne, kinyílsz, fektetsz bele energiát ő pedig szépen lassan kivonul. Karrier, barátnők, „önmegvalósítás”, „fejlődés” miközben te egyre jobban ragaszkodsz, ő pedig egyre elérhetetlenebbé...
Úgy érzem, hogy a társadalmi és médiahatások sok nőt arra tanítanak, hogy minden körülmények között különlegesnek, hibátlannak, dicséretre méltónak tartsák magukat, miközben egyre kevesebb a valódi önreflexió vagy empátia mások iránt. Egyre gyakoribbak a következő...
Ha nem, akkor milyen más pejoratív jelző alkalmas az ilyen ember jellemzésére? Vagy még csak erre sincs szükség, ugyanis egy teljesen vállalható, kulturált, értelmes véleménnyel állunk szemben? Szóval az illető úgy véli, a kerékpáros öltözet (mez, és különösen a...
Most ha úgy nézzük gazdasági értelemben teljesen függetlenné váltunk egymástól. Felnövök, elvégzek egy egyetemet, elhelyezkedek egy jó cégnél, gyűjtöm az élményeket, utazás, szórakozás, autó, telefon, befektetem a pénzt valami jövedelmező alapokba, hogy legyen...
Pl. egy új építésű lakást//házat egyáltalán nem érzek otthonosnak, nem érzem azt, hogy de jó ott lenni benne. Pont házvásárlás előtt állok, és csomó ilyet megnézegettem, de olyan ridegnek, élettelennek hatnak a képeken. Nyaraláskor vagy ismerősöknél, ha ilyenbe megyek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!