Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért foglalkozik valaki...

Miért foglalkozik valaki tovább egy lezárt ismerkedéssel, ha közben azt állítja, hogy zavarja?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdést:

'Miért ír ha több mint 1 éve egy üzenetét se olvasom el?

Előzmény: 2024 vége felé, online ismerkedtünk meg.

A távolság közöttünk kb.250km.

Sokat cseteltünk meg videohívásba is beszéltünk.

De találkozót nem siettetett.

Így én meguntam az irogatást és elköszöntem. De ő azóta is ír, hol havonta, hol hetente, hol negyedévente egy "jó reggelt" "üdvözöllek" "szia" sort.

Semmit se közöl csak köszön.

Miért csinálja?

Hiszen meg se nyitom az üzenetet csak kivillan a képernyőn.'

Az én kérdésem:

Miért van az, hogy valaki azt mondja, zavarja a másik fél üzenetküldése, mégsem tiltja le?

Miért foglalkozik tovább vele, ha elvileg már lezárta?

Érdekelne, ti hogyan látjátok ezt. Milyen pszichológiai oka lehet annak, hogy valaki nem zárja le teljesen azt, amit állítása szerint már lezárt.

A szavazás nem arról szól, hogy a másik fél miért ír, hanem arról, hogy a kérdező miért nem zárja le végleg a helyzetet.

ápr. 8. 09:23
A kérdező szavazást indított:
Imponál neki, hogy a másik még mindig ír
Szereti, hogy van egy "biztonsági tartalék"
Nem akar konfrontálni (határozott NEM-et mondani)
Nem teljesen biztos a lezárásban
Jól esik neki a helyzet (a "miért ír még?" dráma)
A passzív elutasítást elégnek gondolja
Nem zavarja annyira, mint mondja
Fél attól, hogy "rossz embernek" tűnik, ha letiltja
Tudat alatt még mindig foglalkoztatja az illető
Egyéb, leírom
12 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdezőt elég szépen kritizálták. Bár én nem szóltam hozzá, de én is úgy gondolom, hogy kissé beteges amit művel az a kérdező. Valószínű hogy valamit játszmázik.....
ápr. 8. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
58%
Én sem tiltanám le. Elvégre ezekkel a ritka köszömésekkel maximum magának árt, nekem nem. Nagyon nyomós oknak kell lenni ahhoz, hogy valakit letiltsak.
ápr. 8. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is tudatalatt még foglalkoztatja az illető.

Ha nem ír neki vissza annyira nem hogy szóba álljon vele de valamit nem tudott lezárni vagy valami hiányzik neki abból amit a pasitól kapott tudattalan.

ápr. 9. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Miért tartja sok nő visszataszítónak, ha egy férfinak női lábfétise van? Ismerkedés elején közöltem, es szinte mindegyik lány levált. Van itt...

Társkereső oldalon szinte esély nincs rá, hogy tovabb ismerkedjek ha közlöm h szeretem a magassarkúba bújtatott női lábakat.

Ismerkedéskor fontos, hogy a randipartneretek mivel foglalkozik?

Pl, ha pénzügyes, akkor unalmas? Az IT project manager menő?

Lányokhoz szól 2 kérdésem. A szitu a következő. 1.Ha Bepróbálkoznátok egy újonnan megismert fiúnál aki nagyon tetszik nektek de az nem foglalkozik...

2. Ha sokkal később a fiú elnézést kérne és elárulná hogy neki is tetszettek csak pihentetni kellet a szerszámát egészségügyi okok miatt és ezért utasított vissza. Akkor ti kiábrándulnátok mégjobban vagy adnátok egy esélyt? Vagy hogy reagálnátok?

Van olyan könyv, ami az Iliasz eredeti szövegével foglalkozik,elemzi?

Nagyban megsegítené az ógörög szöveggel való ismerkedést, ha találnék valami segédkönyvet, akár tanulmányt.

Van itt valaki aki modellkedéssel, fotózással, vagy bármi más ilyen irányú munkával/hobbival foglalkozik?

19 éves srác vagyok és modell szeretnék lenni és szeretnék ilyen jellegű elképzelésű emberekkel ismerkedni,barátkozni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!