Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne szuperképességed,...

Ha lenne szuperképességed, amivel 1 elhunyt embert visszahozhatsz a halálból, 1 élő embert pedig a halálba küldhetsz, kik lennének azok?

Figyelt kérdés
Indokold. Természetesen teoretikus, elméleti kérdés csak.

tegnapelőtt 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Kicsit igazságtalan ez a készség, mert nekem mindkét szülőm elment már és egyértelmű, őket hoznám vissza, de ők ugye ketten vannak. Nagyon nehéz lenne köztük választani.

Tudom, hogy a legtöbben, akik a halálba küldenének valakit, olyan ember lenne, akit gyűlölnek. Én azt vallom, azok, akik aljasok és társai, számukra az életben maradás nagyobb büntetés tud lenni, mint a halál. Talán olyan embert választanék, aki régóta szenved betegségben. Nem azért választanám, mert rosszat akarnék neki, hanem épp azért, hogy megnyugvást találjon, hogy olyan "életet tudjon már élni", ahol nincs szenvedés.

tegnapelőtt 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Édesapámat hoznám vissza, de hogy kit küldenék oda, azt nehéz lenne eldöntetni, mert itt nagyon hosszú a lista. Lényegében az összes politikus és bűnöző rajta van.
tegnapelőtt 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem hoznék vissza senkit és nem küldenék a halálba sem senkit. Azért, mert nem az én jogom más életéről vagy haláláról dönteni
tegnapelőtt 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Ez egyszeri képesség lenne vagy többször is használhatnám?
tegnapelőtt 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Hitlert visszahoznám, orbánt küldeném
tegnapelőtt 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
5 XDD remélem nem komolyan írtad.
tegnap 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Őszintén??? Apámat vissza hozzám, a volt főnökömet meg oda kivánnám.
tegnap 05:17
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Senki embert nem hoznék vissza. A macskám volt a legfontosabb (le lehet pontozni), őt visszahoznám, de embert nem.
tegnap 07:53
 9/9 anonim ***** válasza:
De akkor egy másik macskát kell a halálba küldened.
tegnap 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!