Ha lenne szuperképességed, amivel 1 elhunyt embert visszahozhatsz a halálból, 1 élő embert pedig a halálba küldhetsz, kik lennének azok?
Figyelt kérdés
Indokold. Természetesen teoretikus, elméleti kérdés csak.tegnapelőtt 17:39
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Kicsit igazságtalan ez a készség, mert nekem mindkét szülőm elment már és egyértelmű, őket hoznám vissza, de ők ugye ketten vannak. Nagyon nehéz lenne köztük választani.
Tudom, hogy a legtöbben, akik a halálba küldenének valakit, olyan ember lenne, akit gyűlölnek. Én azt vallom, azok, akik aljasok és társai, számukra az életben maradás nagyobb büntetés tud lenni, mint a halál. Talán olyan embert választanék, aki régóta szenved betegségben. Nem azért választanám, mert rosszat akarnék neki, hanem épp azért, hogy megnyugvást találjon, hogy olyan "életet tudjon már élni", ahol nincs szenvedés.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Édesapámat hoznám vissza, de hogy kit küldenék oda, azt nehéz lenne eldöntetni, mert itt nagyon hosszú a lista. Lényegében az összes politikus és bűnöző rajta van.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem hoznék vissza senkit és nem küldenék a halálba sem senkit. Azért, mert nem az én jogom más életéről vagy haláláról dönteni
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Ez egyszeri képesség lenne vagy többször is használhatnám?
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Hitlert visszahoznám, orbánt küldeném
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Őszintén??? Apámat vissza hozzám, a volt főnökömet meg oda kivánnám.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Senki embert nem hoznék vissza. A macskám volt a legfontosabb (le lehet pontozni), őt visszahoznám, de embert nem.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:De akkor egy másik macskát kell a halálba küldened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!