Amerikában, és régen nálunk is menő volt katonának lenni, még leszerelés után is, diszkókban, kocsmákban sem kötekedtek azokkal akik szolgálatból tértek haza, ma nem gondolnak erre a fiatalok?

válasza:Ha ennyire jónak tartod, vonulj be, szíved joga.
(Megjegyzem sose volt még Amerikában sem katonának lenni, maximum a filmekben)

válasza:50 éves vagyok. Hidd el régen sem volt menő katonának lenni. A diszkóban több verekedés is volt a helyi vagány csávó és az egyenruhás katonák között.
A nosztalgikus érzéseid a katonaság iránt nem az ami valójában volt a 90-es években. A 70-es és 80-as években a katonaság és rendőrség az államhatalom=diktatúra védelemezői voltak. Sosem kívánom vissza azokat az időket.

válasza:

válasza:

válasza:Ma a komplett idióták mennek a honvédséghez, ahol borzalmas munkakörülmények várnak, nevetséges fizetésért.
Ki akar ilyen helyre menni??? Nnél meg a tesco.árufeltöltő is jobb.

válasza:

válasza:8: ja és ez nem arról szól, hogy ez mennyire jó dolog, hanem hogy mennyire hülye és birka az a nép.
Normális helyeken meg a tekintély az eredményalapú, és nem a pozícióval jár. Amilyen rendőrök nálunk vannak jelenleg, normális ember a 99%-ukat nem magasztalja.

válasza:Mi tart vissza, hogy katona legyél akkor?
Egyébként nézz kevesebb filmet
További kérdések:
A sokadik kérdést olvasom és egyszerűen nem jövök rá, miért nem képes valaki egy szimpla mondatot ertelmezni. Pl Kérdés:"Van itt olyan, aki úgy érzi, a problémás gyereke tönkretette az életét?" Valaszok: "Én azt gondolom...", "Szerintem nem azt érzik..." "Ezt nem...
A szitu: felel egy osztály, mindenkinek 1-2 mondatot kell mondania igazából. Az összes diáknál a tanár úgy ül, hogy előredől, fejét a kezére támasztja. Amikor egy bizonyos diák következik, hirtelen hátradől a tanár, karjait és lábait keresztbe veti, a lába folyamatosan...
Miért ilyen rosszindulatúak? Az emberek nagy része olyan dolgokba magyaráz bele, amiben semmi tapasztalata/tudása nincs. Ha megnézel egy Facebook posztot, az emberek 90%-a s_ggh_lye a témához, de ha kijavítják, megsértődik. Itt feltettem egy kérdést, jött 10 "válasz"...
Ez bizonyíték arra, hogy tényleg van karma és valami megfigyel minket és én a lehető legrövidebbet húztam? Sajnos már nem találom azt a kommentemet, amiben leírtam, hogy mennyire durva támadásoknak voltam kitéve, most nem akarom részletezni. Nem lett volna...
Azért jutott ez eszembe, mert a világ túlszexualizált és nem hiába van ez a sok érzékenyítő mozgalom, hogy el kell fogadni azokat is, akik kisebbséghez tartoznak, viszont ezzel párhuzamosan mintha az önmegtartóztatás ciki volna. Múltkor láttam egy érdekes posztot egy...
Pontosabban az a kérdés, hogy a tisztálkodáshoz, dolgod végeztével, egyszerre hány kis WC papír lapocskát használsz? A WC papír lapocska az, amit egyszerre le tud tépni az ember. - Ugyanitt kérdezem, vajon mi lehet annak a hivatalos neve?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!