Nem mentem be a boltba, normális vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap be akartam menni az egyik ALDI ba de láttam, hogy egy anyuka az ikreivel is készül bemenni! olyan két évesek lehettek, már a saját lábukon álltak! agyvérzést kapok már mikor a kölkök bennt az üzletben hisztiznek! inkább nem mentem be, elmentem egy másik üzletbe! Anyukák,! nem tudnátok otthon hagyni a gyerekeket?ápr. 14. 22:23
1/32 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagy az. És igen, ha magával viszi egy anyuka a gyerekét, akkor nem azért, mert unatkozik az odaúton, hanem mert nem tudja másra hagyni. Ebbe túl sok bit lenne belegondolnod az agykapacitásodhoz képest talán?
2/32 anonim 

válasza:

válasza:Nem, nem vagy normális. Több száz gyerekből kb egy aki hisztizik a boltban. De lehet hogy annyi se.
4/32 anonim 

válasza:

válasza:Ezt úgy mondom, hogy én se szeretem hallgatni az ilyet, de egy felnőtt ember azért ne tartson már itt basszus. A világ nem a te igényeid körül forog.
5/32 anonim 

válasza:

válasza:A minap munkába menet a vonatra fel szállt egy kis iskolás csoport. Sejtheted mi volt ott. Ne mentem volna dolgozni? Le tudod a vásárlást speed rumban, ( ahogy én alapból szoktam) és jonapot.
7/32 anonim 

válasza:

válasza:Én meg tudom érteni. Engem is nagyon idegesít a hisztérikus üvöltés... Ha van rá időd, miért ne tehetnéd meg, hogy máshová mész?
8/32 anonim 

válasza:

válasza:#7:
Bírom az ilyen sznobokat, akiknek a szemében minden gyerek egy idegbeteg malac, ami szerintük állandóan visít. 🙂
9/32 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagy normális, de ha nem sajnálod az időt, felőlem végigjárhatod az összes boltot, mire találsz olyat, ahol épp nincs egy gyerek sem. Gondolom az az anyuka szívesen otthon hagyta volna a kicsiket, mert nélkülük jóval egyszerűbb dolga lett volna a vásárlással, de ha épp nincs ki vigyázzon rájuk, nem tudja megtenni. Nem körülötted forog a világ, nem fogják előtted kiűríteni az üzletet, csak azért, hogy nyugodtan vásárolhass. Ha zavarnak a gyerekek a boltban, rendelj házhoz. A futár garantáltan nem fog gyereket magával vinni a kiszállításkor.
10/32 anonim 

válasza:

válasza:Arra a 10 percre amíg a tejet megveszed nem kibírod a sírást? És az anyukák hogy hagynának otthon két éveseket egyedül, gondolkozz már! :D
Kapcsolódó kérdések:
Honapok ota tegnap eloszor mentem ki a hazbol es nagyon rosszul ereztem magam, ez normalis vagy az lenne a normalis ha elso alkalommal olyan lenne a...
Panikbeteg vagyok es dolgozni sem jartam mert nem tudtam, de mostmar kezdem osszeszedni magam mert osszeakarom. Honapok ota nem mentem ki a hazbol annyira rosszul vagyok/voltam. Tegnap eloszor mentem be a varosba, de nagyon rossz volt...ahogy kozeledett felem a busz,...
Nyári szünet közepe van és még ki se mentem a lakásból mióta vége a sulinak, egész nap gépezek, ez normális?
más is van hasonló helyzetben?
Ha egyetemi diplomával nem kapok normális munkát mert büfészakra mentem, akkor jobb híján érdemes e vagyonőrnek jelentkeznem?
De most komolyan.Közalkalmazottnak tudnék menni bérminimumért,annál a vagyonőr sokkal jobban fizet.
Normális az olyan ember aki azt beszli ki a hátam mögött, hogy én kivel mentem ált. Iskolás koromba wc-re?
Az egyik volt osztálytársammal, akivel egy általánosba jártam, azt beszélte ki a hátam mögött a munkatársamnak, hogy én az általános iskolában mindig a barátnőmmel mentem ki a wc-re.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!