Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem mentem be a boltba,...

Nem mentem be a boltba, normális vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap be akartam menni az egyik ALDI ba de láttam, hogy egy anyuka az ikreivel is készül bemenni! olyan két évesek lehettek, már a saját lábukon álltak! agyvérzést kapok már mikor a kölkök bennt az üzletben hisztiznek! inkább nem mentem be, elmentem egy másik üzletbe! Anyukák,! nem tudnátok otthon hagyni a gyerekeket?

ápr. 14. 22:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
31%

8-as

Egyrészt örvendetes lenne ha bizonyos kifejezéseket rendeltetésük szerint használnál... Nézz utána, mit jelent a "sznob"...

Másfelől nem állítottam, hogy minden gyerek ilyen. Azonban a kérdező bizonyára látta valamilyen nyomát annak, hogy mire számíthat az elkövetkezendőkben, s ez alapján hozta meg döntését.

ápr. 15. 07:06
 12/32 anonim ***** válasza:
12%
Megértelek, én is kérdeztem valami hasonlót, le is csesztek rendesen. De legközelebb menj be és mond meg az anyujának hogy ne hordja be a hiztis kölkeit, mert te normálisan vásárolni akarsz.
ápr. 15. 07:15
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

" mond meg az anyujának hogy ne hordja be a hiztis kölkeit, mert te normálisan vásárolni akarsz."

Ha ilyet próbálsz, örülhetsz, ha nem tiltanak ki TÈGED az üzletböl véglegesen! Ami teljesen jogos lenne, elvégre másnak is joga van vásárolni, ez nem a te saját üzleted.

ápr. 15. 07:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Végül is lehet máshová is menni, de ki garantálja, hogy nincs már gyerek odabent? Ezt nem tudod elkerülni. Egyébként kétéves ikrekkel vásárolni az anyának is szívás, csak gondolom, nem volt választása.
ápr. 15. 07:29
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem vagy normális 😀
ápr. 15. 08:17
 16/32 A kérdező kommentje:
#10. nem fogyasztok tejet!
ápr. 15. 09:03
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Ez a reakció nagyon túlzás volt.

Én sem szeretem a hisztit és a gyereküvöltést. Ki szereti? De azért, mert vannak egy boltban gyerekek, még nem jelenti azt, hogy biztosan hisztizni fognak. Vagy hogy úgy fognak hisztizni, hogy te észreveszed.

Eleve saját magammal és a bevásárlással foglalkozom, nem másokkal.

ápr. 15. 09:09
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vannak gyerekek, akik hangoskodnak. Meg idős nénik, akik fél óráig válogatják az egy mázsa hagymát, hogy két darabot kiszedjenek. Bácsik, aki engem "zaklatnak", hogy segítsek, hol találják a füstölt tarját. Vevők, akik előbb érnek a kasszához, és nekem várni kell. Autósok, akik pont akkor tolatnak ki, amikor be akarok pakolni a csomagtartóba.

Hallatlan :)

ápr. 15. 09:44
 19/32 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagy normális. Ilyen gyenge személyről, mint te, még nem is hallottam.

Egy lakatlan tanyára kellene költöznöd, hogy nehogy véletlenül összetalálkozz egy kisgyerekkel, mert abba belehalnál.

ápr. 15. 09:53
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Először is a gyereküvöltést senki nem szereti. De a legtöbb ember megérti, hogy mivel a gyerekeknek még fejletlen az idegrendszere, ezért előfordul az ilyen. Mindenkivel előfordult az ilyen gyerekkorában. A fejlett idegrendszerrel rendelkező felnőtt pedig tudja ezt tolerálni.

Aztán ugye az egészséges gyerek se mindig ordít. Gyerekfüggő, hogy miért és mennyit teszi ezt.

Végül pedig egy gyereket, felügyelet híján nem lehet otthon hagyni.

Nekünk 3 kis gyerekünk van. A bevásárlások kb 2/3-át tudjuk egyedül intézni. A többinél ott van legalább egy gyerek. De tényleges sírás/hiszti kb havi egyszer történik boltban és jellemzően nem tart tovább 2 percnél.

ápr. 15. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Honapok ota tegnap eloszor mentem ki a hazbol es nagyon rosszul ereztem magam, ez normalis vagy az lenne a normalis ha elso alkalommal olyan lenne a...

Panikbeteg vagyok es dolgozni sem jartam mert nem tudtam, de mostmar kezdem osszeszedni magam mert osszeakarom. Honapok ota nem mentem ki a hazbol annyira rosszul vagyok/voltam. Tegnap eloszor mentem be a varosba, de nagyon rossz volt...ahogy kozeledett felem a busz,...

Ha egyetemi diplomával nem kapok normális munkát mert büfészakra mentem, akkor jobb híján érdemes e vagyonőrnek jelentkeznem?

De most komolyan.Közalkalmazottnak tudnék menni bérminimumért,annál a vagyonőr sokkal jobban fizet.

Normális az olyan ember aki azt beszli ki a hátam mögött, hogy én kivel mentem ált. Iskolás koromba wc-re?

Az egyik volt osztálytársammal, akivel egy általánosba jártam, azt beszélte ki a hátam mögött a munkatársamnak, hogy én az általános iskolában mindig a barátnőmmel mentem ki a wc-re.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!