Nem mentem be a boltba, normális vagyok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:28
De ha nem lesz gyerek, akkor nem lesz felnőtt se aki dolgozok, akinek az adójából lesz a nyugdíj. Elöregedő társadalomban vagyunk, egyre nagyobb aránya lesz az embereknek nyugdíjas, ami problémát fog okozni. Most se épp magas a nyugdíj és emelkedik a korhatar is (utóbbi években).
Az emberi fajnak szüksége van arra, hogy legyenek gyerekek, ami azzal jár, hogy képesnek kell lenni tolerálni őket. Te mondjuk 5-10 percig hallod öket visítani, a szüleik sokkal tovább. És te is voltál gyerek, a szüleid és más emberek téged is elviseltek, nem olyan nagy kérés szerintem, hogy te is tégy így.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Panikbeteg vagyok es dolgozni sem jartam mert nem tudtam, de mostmar kezdem osszeszedni magam mert osszeakarom. Honapok ota nem mentem ki a hazbol annyira rosszul vagyok/voltam. Tegnap eloszor mentem be a varosba, de nagyon rossz volt...ahogy kozeledett felem a busz,...
más is van hasonló helyzetben?
De most komolyan.Közalkalmazottnak tudnék menni bérminimumért,annál a vagyonőr sokkal jobban fizet.
Az egyik volt osztálytársammal, akivel egy általánosba jártam, azt beszélte ki a hátam mögött a munkatársamnak, hogy én az általános iskolában mindig a barátnőmmel mentem ki a wc-re.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!