Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem mentem be a boltba,...

Nem mentem be a boltba, normális vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap be akartam menni az egyik ALDI ba de láttam, hogy egy anyuka az ikreivel is készül bemenni! olyan két évesek lehettek, már a saját lábukon álltak! agyvérzést kapok már mikor a kölkök bennt az üzletben hisztiznek! inkább nem mentem be, elmentem egy másik üzletbe! Anyukák,! nem tudnátok otthon hagyni a gyerekeket?

ápr. 14. 22:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
10%
#20 ne is tartson tovább!! (12es vagyok)
ápr. 15. 10:58
 22/32 anonim ***** válasza:
33%
Ne is legyen senkinek gyereke, igaz? Aztán a nyúgdíjadat ki fogja fizetni 😂😂
ápr. 15. 13:40
 23/32 anonim ***** válasza:
40%
Jaj, kérdező, nem unod még? Vagy az előző kérdésedre nem kaptál elég választ? Ott is leírtuk, hogy nem vagy normális.
ápr. 15. 14:53
 24/32 A kérdező kommentje:
#22 akik az én nyugdíjamat kitermelik azok már mind felnött emberek!ők már nem hisztiznek a boltban!
ápr. 15. 14:57
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
#24, te vagy az élő bizonyíték, hogy egy felnőtt ember - akár nyugdíjas is - képes hisztizni.
ápr. 15. 15:35
 26/32 A kérdező kommentje:
#25 még nem vagyok nyugdíjas , és nem szoktam vásárlás közben hisztizni , ordibálni , mint a sz..ros kölkök!
ápr. 15. 17:04
 27/32 anonim ***** válasza:
13%
OK. Te a gyakorin hisztizel. Mint a sz.ros kölykök.
ápr. 15. 17:28
 28/32 anonim ***** válasza:
18%
Nem hisztizik, csak unja a sok sírós gyereket, én is. A myugdíját mindenki maga dolgozik. Mert ugye fizetjük a nyugdíjjárulékot amit most kapnak a nyugdíjasok, de utána mindenkit megillet az hogy kapjon nyugdíjat, ha fizette a nyj. t. De legyen gyerek csak a kisgyerekesek pl délelőtt a többiek meg délután mennek vásárolni munka végén. És meglenne oldva. (21es vagyok)
ápr. 15. 20:05
 29/32 anonim ***** válasza:
61%

28

De ha nem lesz gyerek, akkor nem lesz felnőtt se aki dolgozok, akinek az adójából lesz a nyugdíj. Elöregedő társadalomban vagyunk, egyre nagyobb aránya lesz az embereknek nyugdíjas, ami problémát fog okozni. Most se épp magas a nyugdíj és emelkedik a korhatar is (utóbbi években).

Az emberi fajnak szüksége van arra, hogy legyenek gyerekek, ami azzal jár, hogy képesnek kell lenni tolerálni őket. Te mondjuk 5-10 percig hallod öket visítani, a szüleik sokkal tovább. És te is voltál gyerek, a szüleid és más emberek téged is elviseltek, nem olyan nagy kérés szerintem, hogy te is tégy így.

ápr. 15. 20:18
 30/32 anonim ***** válasza:
37%
#28 Ötletnek nem rossz, de nem megvalósítható. A kisgyerekesek között is van, aki dolgozik. Munka után felveszi a gyereket a bölcsődéből, óvodából, és hazafelé menet vásárol. Én sem szeretem a visítást, de hosszabb tréninggel sikerült az ilyenfajta zajokat kikapcsolni. Már egész jól megy.
ápr. 15. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Honapok ota tegnap eloszor mentem ki a hazbol es nagyon rosszul ereztem magam, ez normalis vagy az lenne a normalis ha elso alkalommal olyan lenne a...

Panikbeteg vagyok es dolgozni sem jartam mert nem tudtam, de mostmar kezdem osszeszedni magam mert osszeakarom. Honapok ota nem mentem ki a hazbol annyira rosszul vagyok/voltam. Tegnap eloszor mentem be a varosba, de nagyon rossz volt...ahogy kozeledett felem a busz,...

Ha egyetemi diplomával nem kapok normális munkát mert büfészakra mentem, akkor jobb híján érdemes e vagyonőrnek jelentkeznem?

De most komolyan.Közalkalmazottnak tudnék menni bérminimumért,annál a vagyonőr sokkal jobban fizet.

Normális az olyan ember aki azt beszli ki a hátam mögött, hogy én kivel mentem ált. Iskolás koromba wc-re?

Az egyik volt osztálytársammal, akivel egy általánosba jártam, azt beszélte ki a hátam mögött a munkatársamnak, hogy én az általános iskolában mindig a barátnőmmel mentem ki a wc-re.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!