Nektek hogy sikerült leválni a bántalmazó szüleitekről, 0 kontaktot tartani?

válasza:

válasza:Elköltöztem mikor lett munkánk a párommal és össze tudtunk költözni. Fél évre rá férjhez is mentem hozzá.
Nekem csak apám hulladék, vele nem tartom a kapcsolatot, most már lassan 15 éve. Se a telefonszámom, se a címem nem tudja.
Én 2 pofon vagy beszólás között tanultam, hogy minél messzebb tudjak menni egyetemre (gimnázium elején kezdődtek a gondok), de mivel a szerencsétlenek nem tudták finanszírozni a cigi és a pia mellett a tanulmányaimat, így muszáj volt hamar munkát találni, ami nagyon jó volt, mert volt pénzem kondiba járni és thaibox edzésre. Így 3-4 évvel később 35 kg plusz testsúly után, én vertem apámat, nem ő a családot...
Azóta béke van, mert ha nagy a szája kap 1-2 tockost, meg kizavarom az udvarra éjszakára. Ez talán édesanyámnak a legjobb, hogy van egy kis nyugta.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én hétvégén átéltem egy durva többórás vitát, ahol persze szokás szerint mindennek el voltam mondva, remegtem közben végig, de végre kimondtam mindent amit gondolok, és eldöntöttem itt a vége ennek a kapcsolatnak, és nem hagyom többet anyám terrorizálását. Hát ez...
Azok érdekelnének igazán, akik amúgy szerették a szüleiket nagyon, csak az egyik vagy mindkét szülő viselkedése igényelte ezt a lépést (pl verbálisan bántalmazó édesanya vagy tapadós szülők). Mi lett a következménye? Szerinted megérte?
Milyen gyakran fordult ez elő? Hány éves korotokig? Nevelési célzattal vagy csak úgy is? Indulatból tették? Kialakult-e nálad valamilyen pszichés gond? Kort és nemet is kérnék. Köszönöm a válaszokat!
Nem éltek együtt a pasival életvitelszerűen, mindenki a saját szüleivel, otthon, de jártok. A srác bántalmazó, nem fizikailag, hanem lelkileg, verbálisan. Mi(k) az oka(i) annak, ha egy lány nem beszél erről a szüleinek? Nem kér segítséget, nem mondja el, mi van.
Ha igen akkor miért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!