Miért ad mindenki igazat a nárcisztikus szülőknek?

válasza:

válasza:Mert nagyon divat lett manapság nárcisztikusozni csak azért, mert a gyerek nem tehet meg bármit, amit csak akar.
Egészen konkrétan milyen szituációban és kik adtak igazat a szüleidnek, és mitől lennének nárcisztikusok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Melyek azok a problémák veled a szüleid szerint?
Melyek azok a válaszok amik miatt toxikusnak tartod a szüleidet?
Te mit vársz el a szüleidtől, amit ők nem hajlandóak megtenni?
Kapcsolódó kérdések:
Milyen értelemben fejtett rád ki negatív hatást? Ki volt az a személy?
Adott egy nárcisztikus, aki folyamatosan tevékenykedett, hogy tönkre tegyen téged. A csavar: végül ő esett bele a csapdájába, ami önmagában is hatalmas bosszú. Viszont jelenleg úgy áll a helyzet, hogy szivességet kell tenned, különben tönkre mehet az egész karrierje. Szavazást indítottam:
Úgy érzem túl messzire mentem.
Betartottam a szabályt, összeírtam miket tett. Ennek ellenére próbálja vissza édesgetni magát a nárcisztikusokhoz hű technikával. Már nem állok vele szóba. Viszont elindult bűntudatkeltés bennem, hogy talán “csak” nem egy okos ember. Hatalmas kárt okozott, ezért no...
Hallottam már párszor, hogy “mindenkiben vannak nárcisztikus vonások”, de attól mèg nem lesz nárcisztikus személyiségzavaros. Kérdezem én laikusan, hogyha valaki egyértelműen hozza a jegyeket, akkor már nem mindegy, hogy lehet e magával a személyiségzavarral...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!