Amikor hosszabb utazáson vesztek részt és szükséges pisi szünetet tartani, akkor az autópálya pihenők, út-menti nyilvános wc-k vagy benzinkutak wc-it választjátok vagy inkább egy eldugottabb fás bokros részt? N/47
Én őszintén szólva sokszor vagyok úgy, hogy inkább egy félreeső bozótost választok a pisiléshez.
Jellemzően nem szoktak jó állapotban lenni ezek az út-menti wc-k. (De biztosan vannak kivételek.)
Persze pasiknak könnyebb dolguk van ilyen helyzetben. Inkább a csajok válasza érdekes ebben a témában.
N/47

válasza:

válasza:Autópályákon ritkábban járok, inkább fő utakon többet. Hosszú utazásokat is.
Én is inkább keresek egy eldugottabb erdős, bozótos részt ahol van azért takarás és ott szoktam pisilni... 😀
N 36

válasza:Én is hasonlóan vagyok vele... Sokat járok hosszabb utakon.
Sokszor tényleg jobb választás egy bokros, félreesőbb részen intézni a pisilést. Ilyenkor arra azért nem árt figyelni, hogy ne lássanak meg! 🤣
N/51
Igen, arra azért figyelni kell, hogy ne lásson meg senki... 😂
De ettől függetlenül én is sokszor az útszéli bozótost választom.

válasza:Előfordulhat, de az esetleg a forgalmasabb autópályák melletti mellékhelyiségekre vonatkozik.
De országszerte nem ez a jellemző. Ott marad a bokor leginkább...

válasza:Igen, én is úgy látom, hogy a legtöbb ilyen autópálya menti vagy útszéli mosdó nem igazan tiszta, szerintem ritkán takarítják ezeket.
Sokszor a bokrokat kell választani...

válasza:

válasza:9-es :
Akkor te egész jól bírod, ha 4 órás utat kibírod pisilés nélkül.
Végül is igen, meki wc-k elég tiszták az igaz.
De az sincs mindenhol. Amik meg vannak azok általában nem túl jók...
Kapcsolódó kérdések:
Az olyan esetekre gondolok, amikor közvetlenül az ember előtt történik egy nagyobb baleset, ami elzárja az egész autópályát, és se lehajtani, sem megfordulni nem lehet. Vagy akár megtörtént példa anno a márciusi hófúvás. És hosszú órákra az ember a pályán ragad....
A tavalyi év elején közúti mérnökségre kerültem. Az első hívás egy olyan autópályán történt baleset volt, ahol lerobbant kamion alá hajtott egy személykocsi a leállósávban. Terelés kiépítése volt a feladat. Az autóban utazók két személy a helyszínen...
A viselkedésedre, mondanivalódra, külsődre, teljesítményedre adott reakciók alapján. Vagy ez normális?
Tavaly nyáron voltam először Horvátországban. De nem is számítottam arra a borzalomra ami az utazás során fogadott ott. 16 óra volt az út, aminek a felét a bedugult pályán araszolgatva töltöttük. Mire végre megérkeztünk egy pihenőre, vagy benzinkútra, már nagyon...
Megnéztem most ezt a videót ( ) majd eszembe jutott a tipikus magyar autópályán jampiskodó lízingautós, levedlett BMW-s/Mercis bunkó felszínes látszatjóléti társadalom és belegondoltam, hogy milyen óriási mentalitásbeli különbségek vannak japán és magyar között. De...
Én 60 kilométerről járok be dolgozni már jó sok ideje. Nekem kifejezetten jól esik, munka után egy kicsit vezetni, közben zenét hallgatni. Néha még akár tovább is mennék a sztrádán, de le kell hajtani. Itt már többször olvastam, hogy az emberek nem szeretnek ingázni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!