Sokadszorra [de nem tőlem] miért kötnek belém a cigányok?
Elegem lett a szülőfalumból [a faluszéli gyökér, partoldalban lakó putriszükevény - söpredékek miatt] és el akarok költözni, más lehetőség nemnagyon van.
Senkihez nincs 1 rossz szavam. Semmi dolgom, gondom bajom, beszélni valóm nincs ezekkel. Nem basztam át, húztam le, használtam ki, rövidítettem meg senkit sem. Nem tartozok senkinek semmivel [pénzzels sem]. Nem dugtam meg senkinek se az anyját, hugát, lányát mégis betalálnak és kötekednek, szemétkednek velem. 1 nyugodt percem nincs, mert baszakodnak ezek démoni lények. Most reggel még le se szállok a vonatról de már szólingatnak a nevemen [ennyit tudnak rólam] meg hallom a hátam mögül, hogy: várjál, állj meg. Ha megüt, visszaütök de akkor jön 3 aztán az egész putritelep azaz a család. Belefáradtam abba, hogy: mindig nekem kell az 'okosabbnak' lenni és meghunyázkodva őket KIKERÜLVE, a fülem mellett a dolgot elengedve tovább kell menjek. Én azt látom, hogy a cigányok tudják, hogy nekik MINDENT SZABAD és ezzel vissza is élnek mocskosul, a roma jogvédők pedig mindent megtesznek értük azért, hogy kimossák őket a sz/\r-ból.

válasza:

válasza:Nagy valószínűséggel nem kizárólag veled ilyenek.
Ahogy csak tudod, kerüld el őket.

válasza:

válasza:Én is cigány helyen élek. Jártam egy munkaügyis tanfolyamra, volt ott 2 magyar pasi akit már a tanfolyam bemutatóján kinéztek maguknak. Már a váróteremben kikezdték őket. Az egyikkel tartottam a kapcsolatot, egy helyen is dolgoztunk egy ideig és miiiindig bevonzotta a cigányokat.
Nem csúnya, nem tűnik szerencsétlennek se, nem kötekedik, megvédi magát ő is. Nem tudom mi lehet az oka hogy mindig baxxtatják.
Én meg rasszisza vagyok, sok hitleres rajzom van kint facen, ilyen témájú régiségeket is gyűjtök (ezeket mind látják ha posztolok róluk), látszik a fejemem is a gyűlölet ahogy beszélek a cigányokkal, de mégse szólnak semmit. Sőt, a helyi cigány önkormányzat vezetőjének fia még nyomult is rám 😂
Etek után nem tudom megmondani mi alapján kötnek bele valakibe...

válasza:

válasza:Hívj rendőrt, és ha nem akarnak foglalkozni velök újra,újra és újra hívd!
Jelentsd fel őket! Szólj a csendőröknek! Próbálj meg mindent, nem kell ezeket a férgeket sajnálni, le lehet pontozni, de nehogy már neked kelljen meghunyázkodni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Miért elvárás ez az állandó mosolygás? Természetesen nő vagyok, egy férfitól nem is várnák el.
Szerintem iszonyat gáz dolog, de őszintén meg se lepődök, azok után hogy flörtölt a pasimmal és azt is letagadta, nem várok tőle többet. Egy barátnőm barátnőjéről van szó aki rendszeresen sunyiba odaereget, de letagadja pedig tuti ő az, mert mar többször is láttam hogy...
Mondjuk többször kellemetlen helyzetbe hozott, vagy haragudott rád alaptalanul, és mindig megígérte, hogy ilyen többet nem lesz. De mégis lett, és egyszer nálad betelt a pohár. Volt már ilyen valakivel? Vagy újra és újra meg lehet bocsátani? Egyáltalán őszinte a sokszoros bocsánatkérés?
Reklámok alatt itt válaszolgatok, vagy olvasok, de mi érint meg benneteket a filmben, hogy képesek vagyunk sokadszorra is megnézni?
Félre ne értsen senki nem nyavalyogni akarok vagy ilyesmi de egyszerűen az utóbbi időben (és nem 1 hónapról vagy 2-ről beszélek) tényleg azt érzem hogy bármibe fogok állandó jelleggel láthatatlan falakba ütközöm mindenütt. Pedig lelkesedésem, motivációm, kitartásom...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!