Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mit jelent ha felettesem...

Az mit jelent ha felettesem azt mondja hogy Te állat?

Figyelt kérdés

Kertepito cegnel melós vagyok ő a tulajdonos.

Pl gyere te állat

ápr. 21. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom viccből mondja. Te meg viccből vágd pofán.
ápr. 21. 08:01
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Kontextus nélkül nehéz értelmezni. Arra is mondhatják, hogy "te állat", aki valami nagyon vicces dolgot mond, aki nagy baromságot mond, aki valami rendkívüli dolgot csinál...
ápr. 21. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Vagy viccként mondja, vagy pedig sértésként, de sokkal valószínűbb, hogy viccből. Bár ennyi információval nehéz megállapítani.
ápr. 21. 09:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismeri fel hogy ember vagy
ápr. 21. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Én erre simán pofán verném, aztán kedvesen megfognám a vállát. Látod most már? Ember vagyok. Aztán kezdjen azt, amit akar. Én ezt 100% gúnynak érzem még bármilyen kontextussal is.
ápr. 21. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
#5 Te nem szoktál ökörködni a kollégáiddal/haverjaiddal? Nem szoktátok szivatni egymást? Egyből pofán versz mindenkit aki viccelődik veled?
ápr. 21. 09:38
 7/10 Darius- ***** válasza:
25%
Húzz be neki kettőt.
ápr. 21. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Lenéz. Érdemes lenne őt figyelmeztetni arra, hogy így egy normális ember nem viselkedik.
ápr. 21. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Én biztos, hogy azt válaszoltam volna neki, hogy: Merre? Mert nem hallom a föökör bögését.
ápr. 21. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Kertépítés kemény fizikai munka. Lehet, hogy a fizikumodra tesz humorosan megjegyzést, ha az a szilaj típus vagy. Vagy ha éppen az ellentéte vagy, akkor lehet éppen azért mondja irónikusan.
ápr. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Azok a "jóemberek", akik gyűlölik a vadászokat, miért nem a jogalkotónál reklamálnak?

Van egy nagybátyám, akivel ki szoktam járni vadászni. Nekem nincs még engedélyem így nem is lövök, de elkísérem, mert nagyon jókat lehet vele közben sztorizgatni, természetben lenni stb. Nagyon szeretem őt. Pár hónapja felkerült vele a netre egy videó, ahol többek...

Akkor én most nem vagy ultra sigma, görög férfi állat, félisten ezek szerint 👇?

A minap feltünt a dolog. Sokan ételhordó dobozban hozzák az otthoni főtt kaját a munkahelyre köztük én is. Vannak akik nem mossák el maguk után csak bedobják a hátizsákba (holott lenne rá lehetőség vagy idő) -"majd az asszony elmossa" címszó alatt. Ennek kapcsán...

Milyen lelkületű ember lehet az akinek mutatsz képeket állatokról amiket egy vízi parkban fényképeztél aztán egyszer csak benyögi hogy van itt...

Miért kell ilyet mondani? Szerintem aranyosak voltak, halak, teknősök , ráják, papagájok hüllők stb. Nem azt mondom hogy hú de legyen oda értük de ők a természet részei, és nem ocsmányok. Olyan mintha gyűlölné az állatokat..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!