Az mit jelent ha felettesem azt mondja hogy Te állat?
Kertepito cegnel melós vagyok ő a tulajdonos.
Pl gyere te állat

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy nagybátyám, akivel ki szoktam járni vadászni. Nekem nincs még engedélyem így nem is lövök, de elkísérem, mert nagyon jókat lehet vele közben sztorizgatni, természetben lenni stb. Nagyon szeretem őt. Pár hónapja felkerült vele a netre egy videó, ahol többek...
A minap feltünt a dolog. Sokan ételhordó dobozban hozzák az otthoni főtt kaját a munkahelyre köztük én is. Vannak akik nem mossák el maguk után csak bedobják a hátizsákba (holott lenne rá lehetőség vagy idő) -"majd az asszony elmossa" címszó alatt. Ennek kapcsán...
Miért kell ilyet mondani? Szerintem aranyosak voltak, halak, teknősök , ráják, papagájok hüllők stb. Nem azt mondom hogy hú de legyen oda értük de ők a természet részei, és nem ocsmányok. Olyan mintha gyűlölné az állatokat..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!