Mennyire vagy toleráns mások hülyeségeivel kapcsolatban?

válasza:

válasza:

válasza:Hát azt nem tudom jó néven venni ha állatokkal kapcsolatos rossz tartás van. Napokba pont volt ilyen eset amikor elmondtam a véleményemet.
Van egy családtag ahol van egy gyerek irgalmatlan rossz , többször kellett raszolnom, volt hogy orditottam vele mert az anyja leszarja és az én meg 1.5 evesemet sodorja baleset veszélyes helyzetekbe. Nyilván az anyának nem tetszik amikor helyre rakom a lányát de oda lehet menni nevelni és foglalkozni is vele.
Egyebkent szókimondó vagyok és elmondom a véleményemet.

válasza:Egyre kevésbé.
A konteósokat és fideszeseket, a fideszes konteósokat meg pláne nem bírom hallgatni szinte semeddig pl.

válasza:Amíg a hülyeség nem párosul rosszindulattal, pökhendiséggel, másoknak való ártással, addig időtlen időkig is tolerálni tudnék bármilyen hülyeséget.
Pl ha valaki csak úgy magának horoszkópozik, az sose fog zavarni, de ha mondjuk orvostudomány ellenes összeesküvésekben hisz, és ezeket terjeszti, az már zavar.

válasza:Hát sok dolgon felcseszem magam. Az incelek szövegein, azon amikor lehetne béke jól működne minden, de mások gyártják a feszkót feszültséget például exatlonban jól működő csapat a kihívók látszólagosan is jól működnek Réka és Boró is baratságos Nikivel de Niki fúr folyamat meg nem tudja elfogadni Rékát próbálja rossz helyzetbe hozni mert sajat magával nincs rendben.
Én megértem ha nem szimpatikus neki de hogy miért kell fúrnia meg csapatot bomlasztania felesleges feszkót gyartással.
Jó értem hogy ennek vannak okai miért így működik de számomra baromira idegesít mert ez nem lenne kötelező olyan feleslegesnek érzem az egészet.
Amikor valaki bántja a másikat az is felkúr. A hazugság is ha szemedbe hazudnak a jópofizás is amúgy lehet úgy viswlkedni azzal is aki nem szimpatikus hogy semleges vagy vele különösebben nem keresed a társaságát de ha vele együtt vagy sem vagy vele elenséges. De amikor így próbál jó pofizni azutan hogy hallottad miket mondott rád ...
Kapcsolódó kérdések:
Sokszor hallom hogy panaszkodnak rájuk, hogy mindig a problémákról, azt mondják hogy nem is betegek stb. Úgy tapasztalom hogy rengeteg normális idős ember van, persze vannak kivételek, sőt szerintem sokkal több fiatal a nem "normális" rétegbe tartozik. Én se vagyok öreg, 20 éves vagyok
És az emberek miért nem tudnak egymással toleransak lenni a gyakori oldalán?
Aki normálisan él, normális munkahelye van, beszéli a nyelvet, tájékozott, levetkőzött minden rossz magyar szokást azt úgye nem taszítják ki a társadalmukból?
Úgy értve, hogy az oltatlanok nem fröcsögnek az oltottak döntése miatt és nem akarják lebeszélni őket az oltásról, míg az oltottak sokkal ellenségesebben kezelik az oltatlan embertársaikat és sokkal kevésbé viselik el az ellenérveket, szkepticizmust.
Olyan sok ember ellenszenves nekem, mit csináljak, hogy ez az érzés megszűnjön?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!