Mi baja lehet az ilyen embernek?
Egy közeli hozzátartozóm párja teljesen elhanyagolja a házuk karbantartását. Úgy értem, a füvet meghagyja az utcán és az udvaron míg kb. derékig nem ér. Majd nagy nehezen kezd vele valamit, de addigra már csak az ő részük olyan az utcában. (mindenki fűnyírózik időben)
Az átlagos, nem nagy ház amiben élnek, a falak elég megviseltek, kb. 18 éve (!) nem volt meszelve sem, felújításokról már nem is beszélve.
Borzasztó kínos helyzetbe hozza ezzel a családját, és emiatt kérdezem itt név nélkül, hogy más "kívülálló" mit tenne?
Szerintem még akár egy orvossal is beszélhetne.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kifogásokat keres mindenre. A lényeg, hogy délután már elkezdjen inni. Minden nehezére esik szinte még lélegezni is. Morog mindenen ha meg kell mozdulni. Dolgozik és iszik. Itthon körül sem néz hogy mi nincs itthon és mit kéne megjavítani. Nem régóta van ez csak nyolc éve.
Az egyik legjobb barátommal beszélgettünk a depresszióról, a bennem keringő rossz érzésekről, vagy a múlttal kapcsolatos bizonyos megbánásaimról és azt mondta, hogy gondoljak erre sokszor nyugodtan, hogy jóképű vagyok és hogy viszonylag egy jómódú családba születtem....
bármilyen javaslatot szívesen fogadok
Nappali 4 órás munka Hétfőtől-Péntekig tart. Éjszakai 8 órás munka Hétfőtől-Szombatig tart.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!