Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja lehet az ilyen embernek?

Mi baja lehet az ilyen embernek?

Figyelt kérdés

Egy közeli hozzátartozóm párja teljesen elhanyagolja a házuk karbantartását. Úgy értem, a füvet meghagyja az utcán és az udvaron míg kb. derékig nem ér. Majd nagy nehezen kezd vele valamit, de addigra már csak az ő részük olyan az utcában. (mindenki fűnyírózik időben)

Az átlagos, nem nagy ház amiben élnek, a falak elég megviseltek, kb. 18 éve (!) nem volt meszelve sem, felújításokról már nem is beszélve.

Borzasztó kínos helyzetbe hozza ezzel a családját, és emiatt kérdezem itt név nélkül, hogy más "kívülálló" mit tenne?

Szerintem még akár egy orvossal is beszélhetne.

ápr. 25. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
A közeli hozzátartozód ugyanúgy elhanyagolja mint a párja, nem? Őt miért nem akarod orvoshoz küldeni?
ápr. 25. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, semmi közöd hozzá hogyan él!
ápr. 25. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
igénytelen, vagy csak megkeseredett!
ápr. 25. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Túl hosszú, csúnya se legyen, de ki mondta, hogy a fű arra való, hogy rövid legyen? Miért lenne baja? Miért csak neki? Miért nem kérdezed meg tőlük?
ápr. 26. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehetne jelezni az önkormányzatnál!
ápr. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet úgy élni hogy nincs célja az embernek. Nincs hobbija nem érdekli semmi csak iszik. Együtt él egy nővel és semmit nem nyújt neki. Nem...

Kifogásokat keres mindenre. A lényeg, hogy délután már elkezdjen inni. Minden nehezére esik szinte még lélegezni is. Morog mindenen ha meg kell mozdulni. Dolgozik és iszik. Itthon körül sem néz hogy mi nincs itthon és mit kéne megjavítani. Nem régóta van ez csak nyolc éve.

Mennyire lehet/szabad támaszkodni arra a depresszió elkerülésében, hogy valaki szép embernek született vagy anyagilag jó helyzetben lévő családba?

Az egyik legjobb barátommal beszélgettünk a depresszióról, a bennem keringő rossz érzésekről, vagy a múlttal kapcsolatos bizonyos megbánásaimról és azt mondta, hogy gondoljak erre sokszor nyugodtan, hogy jóképű vagyok és hogy viszonylag egy jómódú családba születtem....

Lehet az embernek két állandó munkahelye? Nappali 4 órás és egy éjszakai 8 órás? Van aki hasonlóan dolgozott egy ideig? Lehet ezt bírni?

Nappali 4 órás munka Hétfőtől-Péntekig tart. Éjszakai 8 órás munka Hétfőtől-Szombatig tart.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!