Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szabadidőd nagyrészét otthon...

Szabadidőd nagyrészét otthon töltöd?

Figyelt kérdés

Én elég sokat vagyok itthon, gépezek, tv-zek, pihenek.

Nektek mennyire van mozgalmas életetek?

ápr. 26. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább itthon töltöm a szabadidőm. Én olvasni, tv-ni, filmezni szoktam, családommal együtt lenni. Sokkal jobban érzem magam itthon. Komfortosabb
ápr. 26. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb a 50%át.

Olvasás, videójáték, kreatív dolgok. Takarítás, a macska ellátása, házimunka, főzés...

A többit viszont igyekszem értelmesen tölteni, szórakozni elmenni, ide oda

ápr. 26. 20:04
 3/10 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, én inkább a munkaidőmet töltöm otthon. Munka után szinte minden nap elmegyek valahova, heti 5x edzeni és/vagy simán kiugrok egy sétára, turiba.
ápr. 26. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Én általában itthon töltöm. Futni, vagy kirándulni járok el itthonról. Talán 1-2 havonta valami múzeumi, vagy színházi program, esetleg egy éttermi vacsora, de nem is hiányzik több program. Kertes házban lakunk, nagy a telek, itthon is találok elfoglaltságot.
ápr. 26. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Számítógépezek amennyit lehet, gyúrás, motorozás az életem értelme.(Dolgozni is spormotorral járok már 1 hónapja :D)

92es vagyok, imádom a technikát, fejlődést, így nyitott vagyok minden új holmira :D

33F

ápr. 26. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
3-2-ben dolgozom, három nap 12 óra, két nap pihi. Abban a három napban takarodok haza, már az is fáj, ha valami elfogyott itthon hamarabb, mint terveztem, és emiatt munka után még be kell mennem a boltba is. A szabadnapjaim úgy néznek ki, hogy az elsőn általában nem vagyok itthon, hanem elmegyek túrázni, de ha azt nem, akkor legalább egy gyors futás vagy uszoda van, illetve ha úgy jön ki a lépés, hogy ráér valamelyik barátom, akkor találkozok vele. Szóval az első napom a pihenésről, kikapcsolódásról, töltődésről szól. Második nap felkészülök a következő három napra, bevásárolok, lefőzöm előre a kajáimat, rendbeszedem a lakást, közben megy a mosógép, ha ezzel végeztem, akkor játszok, netezek, olvasok. Ugyanezen a napon hajat mosok (igen, ez egy külön program).
ápr. 26. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Is is. Van mikor sokat vagyok itthon van mikor sokat vagyok kinn.
ápr. 27. 07:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb részét igen. Túrázni szeretek, amiatt el szoktam menni otthonról, meg ha találkozok a családdal. De ezeken kívül otthoni hobbijaim vannak, meg ugye egy csomó dolgom is.
ápr. 27. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap otthon vagyok.

4re érünk haza a gyerekekkel, hétköznap a délutánok otthon zajlanak.

Kis főzés, takarítás, udvaron tevékenykedés, pihenés.

Péntek este általában megyünk valamerre. Valamelyik baráthoz, beszélgetni, esetleg sütögetni hogy itt a jóidő, főzőcskézni, ilyesmik.

Szombat vasárnap pedig valamerre mindig csavargunk.

Mi egyáltalán nem tv-zünk, nagggggyon ritkán gépezünk.

ápr. 27. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Meló, gyúrás, bokszedzés, majd itthon teszek-veszek. Hétvége család, barátok, majd újra elölről minden.
ápr. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményed a gyári robot emberről? (Többi lent)

Aki a gyárban dolgozik, haza megy bekapcsolja a Tv-t. Soha sehova nem megy a munkán kívül

Minden nap elhagyjátok a lákást?

Nyilván ha beteg az ember, akkor otthon van napokig vagy akár hetekig. De nem erre vonatkozik a kérdés,hanem arra, hogy ha egyébként jól vagy, akkor elmész-e minden nap otthonról.

Hogy találjam meg, hogy melyik hobbi illik hozzám, amit szívesen csinálnék bármikor?

Vannak dolgok, amiket élvezek, de vagy nem eléggé, vagy nem vagyok jó benne, nem tudom rendszeresen csinálni, vagy nem hobbi, csak egy tevékenység, amit szeretek. Szeretnék egy olyan hobbit, amit otthon is csinálhatok egyedül, és bármikor élvezném. De nem tudom,...

Üres az élete annak, akinek nincs hobbija?

Több olyan ismerősöm van, akinek semmilyen mániája, időtöltése, kedvtelése sincs, csupán dolgozik, hazamegy, eszik, alszik és ismétli ezeket. :-o Illetve minden tevékenységét munkának, kötelességnek érzi. Nem pazarlás így élni? Természetesen, mindenki azt kezd az...

Tudok valahogy előnyt kovácsolni a hátrányomból?

Sziasztok! Az a nagy helyzet hogy rengeteg időt töltök itthon, igazság szerint minden szabad időmet itthon töltöm el. Szinte mindent itthon csinálok. Egyetemista vagyok még. Csak akkor járok el itthonról mikor suliba megyek, meg ha nagy ritkán házon kívül kell intézni...

Szerintetek gáz ha én imádok egyedül otthon lenni és a szabadidőmet is egyedül szeretem eltölteni?

Semmit sem szeretek annyira, mint otthon lenni. Ha egy nehéz munkanap után hazaérek, eszem ágában sincs elmenni bulizni vagy bármi effélét csinálni hanem otthon szépen, kedvem szerint eltöltöm az időt. Űzöm a hobbijaimat, főzök, olvasok, internetezek, konzolozok,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!