Szabadidőd nagyrészét otthon töltöd?
Én elég sokat vagyok itthon, gépezek, tv-zek, pihenek.
Nektek mennyire van mozgalmas életetek?

válasza:

válasza:Kb a 50%át.
Olvasás, videójáték, kreatív dolgok. Takarítás, a macska ellátása, házimunka, főzés...
A többit viszont igyekszem értelmesen tölteni, szórakozni elmenni, ide oda

válasza:

válasza:

válasza:Számítógépezek amennyit lehet, gyúrás, motorozás az életem értelme.(Dolgozni is spormotorral járok már 1 hónapja :D)
92es vagyok, imádom a technikát, fejlődést, így nyitott vagyok minden új holmira :D
33F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hétköznap otthon vagyok.
4re érünk haza a gyerekekkel, hétköznap a délutánok otthon zajlanak.
Kis főzés, takarítás, udvaron tevékenykedés, pihenés.
Péntek este általában megyünk valamerre. Valamelyik baráthoz, beszélgetni, esetleg sütögetni hogy itt a jóidő, főzőcskézni, ilyesmik.
Szombat vasárnap pedig valamerre mindig csavargunk.
Mi egyáltalán nem tv-zünk, nagggggyon ritkán gépezünk.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Aki a gyárban dolgozik, haza megy bekapcsolja a Tv-t. Soha sehova nem megy a munkán kívül
Nyilván ha beteg az ember, akkor otthon van napokig vagy akár hetekig. De nem erre vonatkozik a kérdés,hanem arra, hogy ha egyébként jól vagy, akkor elmész-e minden nap otthonról.
Vannak dolgok, amiket élvezek, de vagy nem eléggé, vagy nem vagyok jó benne, nem tudom rendszeresen csinálni, vagy nem hobbi, csak egy tevékenység, amit szeretek. Szeretnék egy olyan hobbit, amit otthon is csinálhatok egyedül, és bármikor élvezném. De nem tudom,...
Több olyan ismerősöm van, akinek semmilyen mániája, időtöltése, kedvtelése sincs, csupán dolgozik, hazamegy, eszik, alszik és ismétli ezeket. :-o Illetve minden tevékenységét munkának, kötelességnek érzi. Nem pazarlás így élni? Természetesen, mindenki azt kezd az...
Sziasztok! Az a nagy helyzet hogy rengeteg időt töltök itthon, igazság szerint minden szabad időmet itthon töltöm el. Szinte mindent itthon csinálok. Egyetemista vagyok még. Csak akkor járok el itthonról mikor suliba megyek, meg ha nagy ritkán házon kívül kell intézni...
Semmit sem szeretek annyira, mint otthon lenni. Ha egy nehéz munkanap után hazaérek, eszem ágában sincs elmenni bulizni vagy bármi effélét csinálni hanem otthon szépen, kedvem szerint eltöltöm az időt. Űzöm a hobbijaimat, főzök, olvasok, internetezek, konzolozok,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!