Imádok másoknak, másokon segíteni akkor jó ember vagyok?

válasza:

válasza:

válasza:6#-al értek egyet.
Valamint vigyázz vele, mert kihasználhatnak emiatt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem ezek jó dolgok.
Nyílván más is elvárná hogy ne csak egy ember nézőpontja alapján itelkezenek róla aki mondjuk a Kriszti aki pletykásnés pleytkáiban csak fele igazság vagy meg annyi sincs. De az is lehet csak egy felreértés miatt senki sem fogja kedvelni Dórit miközben csak Miklós értette félre és elpletykálta.
Attól nem lesz valaki beképzelt vagy öntelt hogy tisztában van magával jó ember relatív fogalom. De mindenkepp egy jó dolog egy okos dolog nem rögtön itélkezni
Kapcsolódó kérdések:
Ti mit gondoltok? Szerintem elítélendő dolog. Ráadásul felelőtlenség is, hiszen nem egy olyan esetet hallani így okozott tűzről.
persze nem fogok szándékosan ártani senkinek de a segitőszándékot is inkább letekerem meg kerülöm az interakciót másokkal és ha árt valaki azt minden eszközömmel megtorlom, pl ha valaki bunkó vagy rosszindulatu velem
Tudom, hogy minden országban vannak rendes emberek. Csak nem mindegy, hogy hol milyen létszámban. És az is számít, hogy az adott emberek tényleg lelkileg ott legyenek. Tehát számomra egy jó ember ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, olyan emberek érdekelnek akik:...
Egy pszichopata elvileg nem érez empátiát és nem is tudja mi az talán. De a kutatások bebizonyították, hogy mégis van olyan aki köztük jó ember, sosem bánt meg másokat. És tudja mikor mit kell mondani, hogy még olyan helyzetben is minél kevésbé okozzon fájdalmat. És...
Te annak tartod magad?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!